Εκνευρισμένος ο Κυριακού με τον ΑΕΚτζη Πρόδρομο

21.01.2002
Αγαπημένε μου Λευτέρη, το φίλαθλο πνεύμα που τον διακατέχει μας έδειξε ουκ ολίγες φορές μέσα στο Σπίτι ο Πρόδρομος, ο οποίος βγάζοντας γηπεδικές κραυγές "Α, ρε Ντεμάρα παικταρά" μας προετοίμαζε γι αυτό που μας περίμενε σαν έβγαινε έξω.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Το φίλαθλο πνεύμα που τον διακατέχει μας έδειξε ουκ ολίγες φορές μέσα στο Σπίτι ο Πρόδρομος, ο οποίος βγάζοντας γηπεδικές κραυγές "Α, ρε Ντεμάρα παικταρά" μας προετοίμαζε γι' αυτό που μας περίμενε σαν έβγαινε έξω. Από τη μέρα εκείνη την ευλογημένη που ο Big έλαβε τέλος και ο Προ πήρε το δρόμο της επιστροφής, όταν δεν κοιμάται, δεν πηγαίνει για κούρεμα και δεν τα σπάει στα μπουζούκια, τον βλέπουμε σε όποια συγκέντρωση έχει να κάνει με την ΑΕΚ.

Μέγας οπαδός βλέπεις της εν λόγω ομάδας, έχει φροντίσει να χωρούν στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα οι δραστηριότητες του σωματείου κι όπου υπάρχει ανάγκη μαζί με κάμερες, φωτογράφους και τα συναφή, παίρνει αγκαζέ την Αγνή και πηγαίνουν από κοντά. Την αρχή την έκανε στη διαδήλωση υπέρ της Alpha Digital για τα τηλεοπτικά της ΑΕΚ όπου ωσάν πληγωμένος οπαδός φώναζε τα ανάλογα συνθήματα. Η κίνηση του αυτή αναγνωρίστηκε από έναν άλλον Big, τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος βαθύτατα συγκινημένος για τα αγνά αισθήματα του Σκοπελίτη, τον κάλεσε στο γραφείο του για να του αναθέσει το δύσκολο ιεραποστολικό έργο της εκπροσώπησης της ΑΕΚ στον κακό αυτό κόσμο. Ο Προ συγκινήθηκε, όχι όμως και ο Big Boss του ΑΝΤ1, Μίνως Κυριακού καθώς ακούγεται ότι ο ισχυρός άνδρας του σταθμού εκνευρίστηκε με την εμφάνιση του Σκοπελίτη σε διαδήλωση υπέρ του Alpha. Μόνο σε συγκέντρωση υπέρ του "Bar" του Mega δεν παραβρέθηκε και να αρχίσει να φωνάζει "Ο λαός απαιτεί μη χτυπάτε την εκπομπή".

Αν ο Κυριακού αποφασίσει να τον τιμωρήσει για το "ολίσθημα" του δεν έχει γίνει γνωστό. Μπορεί όμως και να τη "σκαπουλάρει", επειδή ήταν η πρώτη του φορά και δεν ξέρει τα μυστικά της Show biz. Πάντως, το γεγονός δε φαίνεται και να τον πολυαπασχόλησε και μετά της Αγνής πάντα, συνέχισαν την εκστρατεία τους "Για μια ΑΕΚ δυνατή, ισχυρή και πρωταθλήτρια". Έτσι, την Κυριακή βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής στην αρχή και αδιαφορίας στο τέλος, αφού μετά την ήττα ποιος νοιαζόταν για τον Πρόδρομο και το ... τουμπερλέκι του;