Η Βίσση μιλά για το κόκκινο φόρεμα

14.01.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, είναι πια αποδεκτό πως μετά το "κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να βάζεις πυρκαγιές" της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το πλέον πολυσυζητημένο είναι αυτό του...Λακρουά. Κάθε φορά που έρχεται στο προσκήνιο ανάβει φωτιές.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Είναι πια αποδεκτό πως μετά το "κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να βάζεις πυρκαγιές" της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το πλέον πολυσυζητημένο είναι αυτό του...Λακρουά. Κάθε φορά που έρχεται στο προσκήνιο ανάβει φωτιές. Τελευταία φορά που το φέραμε στο νου μας - εκτός από τις φορές που πάμε στο REX και το βλέπουμε φάτσα κάρτα να το φοράει η Βανδή - είναι την Κυριακή στη συνέντευξη που έδωσε στο Έθνος η Άννα Βίσση. Η αοιδός από τη μέρα που ξέσπασε το περίφημο σκάνδαλο - απομίμηση δεν είχε αναφερθεί λεπτομερώς στο γεγονός, πράγμα που έπραξε τώρα.

Η Άννα δήλωσε πως η όλη ιστορία πέρασε στα ψιλά για την ίδια και πως καθόλου δεν της κόστισε, αφού αυτή είχε τη χαρά να φορά το αυθεντικό Λακρουά νιώθοντας έτσι πως είναι να ακουμπάει στο δέρμα σου μία πανάκριβη μεταξωτή τουαλέτα όπως αυτή. "Φιλοξενήθηκα σε ένα περιοδικό με μία πανέμορφη δημιουργία υψηλής ραπτικής με της οποίας την απομίμηση βγήκε στη σκηνή μία συνάδελφος προτού κυκλοφορήσει το περιοδικό". Η εν λόγω συνάδελφος, η οποία είχε το θράσος να κάνει τέτοιο κακό πράγμα, δεν είναι άλλη από τη Δέσποινα Βανδή. Τα λόγια είναι μαχαιριές και αν δεν ήξερα την υπόθεση θα έλεγα πως η "φουστανοκλέφτρα" θα είναι καμία τύπου Ξανθή Περράκη, άντε η Χριστίνα Δελλή σε περίπτωση που είχε στερέψει από ενδυματολογικές ιδέες.

Οι δηλώσεις της Βίσση δε σταματούν εδώ και μπορεί να μην αναφέρθηκε στο...imitation σκουφάκι του Αϊ - Βασίλη που φορούσε η Δέσποινα, όμως εξάντλησε το θέμα με το φόρεμα. "Σε άλλους κάνει κακό η υπόθεση αυτή και όχι σε εμένα. Εγώ φόρεσα το πρωτότυπο, όχι την απομίμηση". Παραδέχτηκε πάντως πως τα φρου, φρου και οι μεταξωτές κορδέλες την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, όμως αν χρειαστεί, βγαίνει στη σκηνή ακόμη και ξυπόλητη με ένα σκισμένο τζιν. Το άνωθεν λουκ, η αοιδός μπορεί να το θεωρεί ως ... το στυλ της φτωχής πλην καλλίφωνης αοιδού, αλλά πλάκα - πλάκα ... άπαξ και βγει έτσι, θα δημιουργήσει τάση. Επειδή, οι δηλώσεις είναι πρόσφατες, η αντίπαλη πλευρά δεν έχει απαντήσει ακόμη, όμως να είσαι σίγουρη πως η Βανδη δεν θα αφήσει έτσι το θέμα. Εκτός και αν βγει να μας πει πάλι για τα σκουφάκια και τις τιράντες του παντελονιού που φορούσε!