Μάικλ Τζάκσον the allien

15.01.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, ο καλύτερος τρόπος για να φάει ένα παιδί τραχανά σούπα που τόσο σιχαίνεται είναι να του δείξεις μία πρόσφατη φωτογραφία του Μάικλ Τζάκσον. Ο σταρ της ποπ έχει μεταμορφωθεί στο πρόσωπο και πλέον θυμίζει "ένα ζόμπι που τον έλεγαν Μάικλ".
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Ο καλύτερος τρόπος για να φάει ένα παιδί τραχανά σούπα που τόσο σιχαίνεται είναι να του δείξεις μία πρόσφατη φωτογραφία του Μάικλ Τζάκσον!
Ο σταρ της ποπ που κάποτε κατείχε το ύπατο αξίωμα του βασιλιά έχει μεταμορφωθεί στο πρόσωσο και πλέον θυμίζει "ένα ζόμπι που τον έλεγαν Μάικλ". Οι πάμπολλες πλαστικές στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να απατάξει από πάνω του το "καταραμένο" μαύρο και να γίνει ένας "φυσιολογικός" άσπρος... δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Τα χαρακτηριστικά του έχουν αλλοιωθεί πλήρως και ωσάν τον Ντέινβτ Γκ στην ταινία η "Μύγα" αρχίζει να χάνει ένα, ένα κομμάτι του σώματός του. Η αρχή του φινάλε έγινε σε μία συναυλία πριν κάτι μήνες, όταν από μία λάθος κίνηση ένα κομμάτι από τη μύτη του έφυγε κι εκτοξεύτηκε στο δύσμοιρο κοινό που ελέω της έκστασης της στιγμής δεν πήρε χαμπάρι για το τι συνέβη. Ο μόνος που πιθανόν να κατάλαβε, ήταν αυτός που πήγε σπίτι του και βρήκε ένα κομμάτι κρέας τίγκα στα χημικά.

Αντίθετα, με αυτούς που βρέθηκαν στην εν λόγω συναυλία, όσοι ήσαν στην αίθουσα απονομής των αμερικανικών βραβείων μουσικής, πριν λίγες μέρες, τρελάθηκαν με το θέαμα που αντίκρυσαν. Πάνω στη σκηνή ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του ένα ... τέρας! Ετσι όπως ακριβώς στα λέω έχουν τα πράγματα. Ο "Τζάκο" εμφανίστηκε με μία τρυπα στη μύτη και κατεστραμένο το δεξί του ρουθούνι. Ο κόσμος από κάτω που είχε την καλή του τύχη να κάθεται στις πρώτες θέσεις τρόμαξε με το θέαμα κι αφού στραβοκατάπιε σκέφτηκε πως μία στροφή από τον Τζάκσον θα αποφορτίσει την ατμόσφαιρα. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς ο Μάικλ έκανε μία κίνηση που περισσότερο σε πιασμένο άνθρωπο έφερνε παρά σε χορευτική φιγούρα, παρέλαβε το βραβείο και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Από κάτω δεν έλειψαν τα ανάλογα σχόλια ενώ πολλοί ήσαν εκείνοι που έδωσαν όρκο βαρύ πως άπαξ και κάνουν τόσες πλαστικές να τους βρει το κακό του Τζάκσον.


Δήμητρα Ζάρκου