Τα γενέθλια του Σάκη

14.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μεγαλειώδεις και άκρως συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο REX το περασμένο Σάββατο. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε τα γενέθλια του και για το "Happy Birthday dear Sakoylis" παραβρέθηκαν υψηλοί προσκεκλημένοι όπως η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Μαρίνος και ο Λάκης Λαζόπουλος.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μεγαλειώδεις και άκρως συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο REX το περασμένο Σάββατο. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε - με μία εβδομάδα καθυστέρηση - τα γενέθλια του και για το "Happy Birthday dear Sakoulis", παραβρέθηκαν υψηλοί προσκεκλημένοι, όπως η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Μαρίνος και ο Λάκης Λαζόπουλος. Η διάσημη αοιδός ήρθε κατευθείαν από το Παρίσi αποκλειστικά για τον εδώ και δύο χρόνια αγαπημένο της φίλο, για να περάσει μαζί του την πιο σημαντική στιγμή για έναν άνθρωπο, το τριαντάρισμα του. Εδώ που τα λέμε η μέρα που πατάς τα πρώτα πάντα είναι βαρυσήμαντη και η Νάνα με το Σάκη το γλέντησαν δεόντως.

Με μία τούρτα ανά χείρας, η διάσημη καλλιτέχνιδα ανέβηκε στην πίστα τραγουδώντας το καθιερωμένο γενέθλιο ασματάκι. Ο Σάκης συγκινημένος από τη σκηνή έπεσε στα γόνατα λέγοντας της ένα τεράστιο "ευχαριστώ". Κατόπιν, έκανε κανονικά το πρόγραμμα του και από κάτω οι διάσημοι καλεσμένοι του - με πρώτη και καλύτερη τη Μούσχουρη - επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο πέταγμα ανθέων.
Επειδή η μέρα ήταν ιδιαίτερη για τον αοιδό, του συγχωρέθηκε ακόμη και το γεγονός ότι ... παρέλειψε να βγει στην πίστα για να πει ένα ντουετάκι με τη Βανδή. Η Δέσποινα τέρας ψυχραιμίας στα έξω της, θηρίο ανήμερο μέσα της "αν τον είχα στα χέρια μου θα τον έλιωνα", ανέβασε ένα θαμώνα και ωσάν το "Να η ευκαιρία" είπε μαζί του το τραγούδι.

Πίσω στα καμαρίνια, ο Ρουβάς το γλέντησε δεόντως και στην παρέα προστέθηκε και η Βανδή, η οποία εισέπραξε πολλά κολακευτικά σχόλια από τον Γιώργο Μαρίνο. Η Μούσχουρη, πάλι, την χειροκρότησε επί σκηνής όμως τα μεγάλα λόγια και της σημαντικές δηλώσεις περί καριέρας στο εξωτερικό, τα έκανε για τον εορτάζοντα. Η Νάνα είναι πεπεισμένη ότι ο Σάκης θα είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Ευρώπης δίνοντας του παράλληλα το χρίσμα της διαδοχής. "Μετά από μένα ο Σάκης" είπε κι αυτός κατά συγκλονισμένος έσπευσε να την αγκαλιάσει. Τόσα καλά λόγια του έσουρε, κάτι έπρεπε να κάνει και αυτός!