Η Κατερίνα...απογυμνώθηκε

10.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τη δουλειά από τη Μαίρη του Big Brother φαίνεται πως βάλθηκε να πάρει μιαν άλλη συγκάτοικος του Σπιτιού, η Κατερίνα. Η νέα από την Κυψέλη, της οποίας μέγα όνειρο είναι κάποτε να διαπρέψει με την ιδιότητα του φωτομοντέλου, έκανε την πρώτη της καυτή φωτογράφιση στο Out.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη δουλειά από τη Μαίρη του Big Brother φαίνεται πως βάλθηκε να πάρει μια άλλη συγκάτοικος του Σπιτιού, η Κατερίνα. Η νέα από την Κυψέλη, της οποίας μέγα όνειρο είναι κάποτε να διαπρέψει με την ιδιότητα του φωτομοντέλου, έκανε την πρώτη της καυτή φωτογράφηση. Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά αν και κάποιοι επιμένουν πως...της Μαίρης είναι πιο καλό! Η Κατερίνα πέταξε τα μαύρα σιθρού πουκαμισάκια, πήρε παραμάσχαλα ένα βαμβακερό σεντόνι και πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Out.

Το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα θα "καμαρώνει" τη γυμνή της πλάτη, μέση, γάμπες και κοιλιά, καθόλου δεν την ενοχλεί καθότι από την ιστορική εκείνη μέρα που είδε στον ύπνο της μια μαυροφορούσα να της λέει: "Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις μοντέλο", ήξερε ότι θα κάνει και φωτογραφίσεις... ελαφρά ντυμένη. Εξάλλου στο Σπίτι είχαμε πάρει μια δόση ημίγυμνης Κατερίνας, όταν μπροστά στα μάτια του απορημένου και στερημένου Ντίνου άλλαζε τη μπλούζα της με στυλ και φαντασία: "Αχ, Ντινάκο λες να σκάσω με το γουνάκι στο λαιμό;". Μια και αναφέρθηκα στον ελληνοαμερικανό, θα πρέπει να ξέρεις ότι το κομμάτι της σχέσης τους είναι λιγάκι μπερδεμένο.

Αυτός υποστηρίζει ότι με την Κατερίνα δεν είναι παρά μόνο δύο καλοί φίλοι. Αλήθεια, πόσες φορές ακούσαμε τη φράση αυτή φέτος από διάφορα διάσημα πρόσωπα; Πάρα πολλές ... και ο Ντινάκος, ως μέλος της show biz που είναι, έχει το δικαίωμα να πει το ίδιο. Αλλά το ο, τι πόνεσε που χώρισε με την δύο εβδομάδων σχέση του επειδή περνούσαν fantastika, δε μπορεί να το λέει, γιατί εμάς στο τρελάδικο δε θα μας στείλει. Ξέχασε που έλεγε ότι θέλει να της πει ότι τελείωσαν, αλλά είχε κλειστό το κινητό της; Τέλος πάντων, η Κατερίνα για έναν περίεργο λόγο, επιμένει να δηλώνει ερωτευμένη με τον εν λόγω νέο υποστηρίζοντας ότι ο Ντίνος ακόμη δε μπορεί να ξεπεράσει τη ντροπή του και να εκδηλώσει τα αισθήματα του. Κι αυτό το παιδί, ήθελα να ήξερα τι περιμένει; Άλλοι στη θέση του θα παρακαλούσαν να τους προσφερθεί μια γυναίκα στο πιάτο τόσο...απλόχερα. Τι να πεις, μπέρδεμα η ψυχή του Ντίνου!