Πλούταρχος: από τη Θεσσαλονίκη στο στούντιο

10.01.2002
Αγαπημένε μου Λευτέρη, σε μεγάλη στεναχώρια έχουν περιέλθει οι Θεσσαλονικείς, αφού από τη Δευτέρα του Αϊ - Γιαννιού η νυχτερινή τους ζωή έμεινε τρόπον τινά ορφανή. Ο Γιάννης Πλούταρχος τελείωσε τις εκεί εμφανίσεις του και μετά γυναικός, τέκνων και μπόλικων χρημάτων, επέστρεψε στην Αθήνα.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


σε μεγάλη στεναχώρια έχουν περιέλθει οι Θεσσαλονικείς, αφού από τη Δευτέρα του Αϊ - Γιαννιού η νυχτερινή τους ζωή έμεινε τρόπον τινά ορφανή. Ο Γιάννης Πλούταρχος τελείωσε τις εκεί εμφανίσεις του και μετά γυναικός, τέκνων και μπόλικων χρημάτων, επέστρεψε στην Αθήνα. Κι αν νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω ότι και καλά στη Θεσσαλονίκη τα έβαψαν μαύρα, ένα έχω να σου πω. Αντί για "καλημέρα, τι κάνεις" λένε: "Βρε, συ Λλλάκη τι θα κάνουμε χωρίς Πλλλούταρχο". Θα μου πεις έχουν τον Βαλάντη, θα ανέβει και η Άντζελα (Δημητρίου), όμως πίστεψε με δεν είναι το ίδιο. Αλλιώς, ακούγεται στα αυτιά σου "Πάμε Πλούταρχο" κι αλλιώς "Πάμε Βαλάντη". Eχε, δε, υπόψη σου ότι στην "Πύλη Αξιού" κάθε βράδυ γινόταν λαϊκό προσκύνημα και παρόλο που το κέντρο είναι τεράστιο σε χωρητικότητα ήταν πάντοτε γεμάτο. Μιλάμε για μεγάλη επιτυxία!

Να φανταστείς του Αϊ - Γιαννιού, που γιόρταζε ο αοιδός στο μαγαζί έγινε το έλα να δεις. Καρφίτσα δεν έπεφτε κάτω και στην κυριολεξία, η μάνα έχανε το παιδί, ο φίλος τη φίλη, ο κουμπάρος την κουμπάρα και ούτω καθεξής. Εύχονταν συνέχεια στον Γιάννη κι αυτός τους ανταπέδιδε, ενώ κατέβαινε κάτω στο λαό του τραβώντας ο ίδιος φωτογραφίες. Στιγμές πραγματικά συγκινητικές που εμείς για να τις ζήσουμε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο. Τότε θα επιστρέψει στις αθηναϊκές πίστες και συγκεκριμένα στο "Ποσειδώνιο". Μέχρι τότε, θα ξαποστάσει για λίγο και μετά θα τραβήξει προς στούντιο μεριά. Το Μάρτιο θα βγάλει το νέο του cd οπότε καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Πλούταρχος θα εμφανιστεί με τη Βίσση. Τα μαντάτα είναι συγκλονιστικά, όμως δεν κόβω το χέρι μου ότι θα πραγματοποιηθούν. Τουλάχιστον όχι το φετινό Πάσχα, αφού η Αννούλα θα παίζει στη Μάλα. Για τη, δε, επόμενη σεζόν είναι επίσης κομμάτι δύσκολο καθώς η Βίσση έχει εκφράσει την επιθυμία να μην εμφανιστεί σε κάποια πίστα.