Από το Σπίτι του Big στο...κουρμπέτι

08.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη,το Big Brother αποτελεί πια παρελθόν και το Σπίτι κλείδωσε μέχρι το επόμενο Big. Όμως ευτυχώς, οι "δώδεκα μικροί ήρωες της καθημερινότητας μας" θα παραμείνουν στη δημοσιότητα κι έτσι εμείς, οι εξαρτημένοι στην πληθωρική τους παρουσία θα παίρνουμε μικρές δόσεις Τσάκα, Νικόλ, Ρέας και Ντίνου κατά περίσταση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


το Big Brother αποτελεί πια παρελθόν και το Σπίτι κλείδωσε μέχρι το επόμενο Big. Όμως ευτυχώς, οι "δώδεκα μικροί ήρωες της καθημερινότητας μας" θα παραμείνουν στη δημοσιότητα κι έτσι εμείς, οι εξαρτημένοι στην πληθωρική τους παρουσία θα παίρνουμε μικρές δόσεις Τσάκα, Νικόλ, Ρέας και Ντίνου κατά περίσταση. Ας είναι δηλαδή καλά ο Αι - Αντένας (ΑΝΤ1) που φρόντισε να δώσει, στους περισσότερους απ' αυτούς, μια θέση στον ήλιο της show biz. Όσοι, πάλι, δε βολεύτηκαν επειδή το ταλέντο τους δεν είχε καλλιτεχνική φύση, βρήκαν μόνοι τους μια δουλίτσα εκεί πέρα, έτσι για να έχουμε να γράφουμε.

Τσάκας: Ο μεγάλος νικητής του Big βρίσκεται σε χορούς και πανηγύρια που στήνουν οι συμπατριώτες του για τη μεγάλη επιτυχία του. Όταν τελειώσουν τα γλέντια, θα καθίσει να μελετήσει τις προτάσεις που έχει και οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της δημοσιότητας. Ακούγεται ότι τον θέλουν τα δύο μεγάλα κόμματα στο ψηφοδέλτιο τους, πρόταση που τον κολακεύει και θα τη μελετήσει, με βασικό άξονα πάντα, το συμφέρον του Πόντου και της αγροτιάς. Πρώτα όμως, θέλει να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή (κατά προτίμηση στον Χατζηνικολάου) και να μιλήσει για το παιχνίδι, τα χρέη και τα σκληρά παιδικά του χρόνια.

Πρόδρομος: Ο δεύτερος κουμπάρος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Heaven και σε λίγο καιρό θα μπει στο στούντιο να ηχογραφήσει το πρώτο του cd - single. Πολλοί επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων κάνουν "κρα" προκειμένου να τον πάρουν στη δούλεψη τους, όμως ο ίδιος το σκέφτεται διότι - όπως τον συμβούλεψε και ο Μικρούτσικος - δεν μπορεί να κάνει καριέρα μόνο με το "Νυχτολούλουδο" και το "Παντρεμένοι και οι δυο, γύρνα σε παρακαλώ".

Κώστας - Νικόλ: Το εν λόγω δίδυμο ακούγεται πως θα κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 κάθε Σαββατοκύριακο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί, ενώ αναζητείται τίτλος. Η παραγωγή έχει βρει δύο, "Χοντρή - Λιγνός" και "Καλά παιδιά, χαρά γεμάτα" όμως δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει.

Δώρα: Η "θλιμμένη παραδουλεύτρα" άλλαξε εντελώς ύφος και στυλ και πλέον είναι η "μελαγχολική αοιδός". Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Heaven, ενώ είναι σχεδόν έτοιμο το πρώτο της cd single σε στίχους - μουσική Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ντίνος: Το τραγούδι κέρδισε και τον Ντίνο, ο οποίος ετοιμάζει ραπ cd με νέα παιδιά στη Γερμανία. Έτσι, η Ελλάδα μετά το λάδι και τη σουλτανίνα, θα έχει εξαγώγιμο προϊόν και τον ελληνοαμερικάνο. Στην εγχώρια αγορά, βρίσκεται προς συζήτηση με τη Heaven για ανάλογο εγχείρημα.

Χρήστος: Ο χαμηλών τόνων "ήρωας" προτιμά να χρησιμοποιεί τη δημοσιότητα για το χώρο του. Έχει γίνει πρώτη μούρη στην πιάτσα και μεγάλα μαγαζιά κάνουν "αμάν και πως" για να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις τους. Προς το παρόν, πηγαίνει σε μεγάλα κλαμπ και παίζει μουσική ως dj Christos του Big Brother.

Κατερίνα: Θέλει λέει να πάρει το πτυχίο της στην Ανθρωπολογία. Μέχρι να το πετύχει, ως κορίτσι της βιοπάλης που είναι, τα Σαββατοκύριακα παρουσιάζει το Super game στον ΑΝΤ1 και βγάζει τα προς το ζην. Το όνειρο για καριέρα στο Modelling δεν το έχει εγκαταλείψει, αλλά είπαμε, προέχουν οι σπουδές.

Ελίνα: Η πλέον προσγειωμένη της παρέας, επέστρεψε στο Βόλο και έρχεται στην Αθήνα μόνο αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι: Γυάλινος Τοίχος, παράθυρο στις ειδήσεις του Alpha. Θα περάσει, δε, από κάστινγκ για να συμπρωταγωνιστήσει σε σήριαλ με τη Σοφία Αλιμπέρτη, κατόπιν τελεσίδικου που έδωσε η γνωστή ηθοποιός." Αν δεν την τεστάρετε δεν πρόκειται να παίξει δίπλα μου" είπε και ελάλησε το Σοφάκι.

Ρέα: Εξέδωσε βιβλίο μαγειρικής και η επιτυχία που σημείωσε ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να πάει σε επανέκδοση. Ωστόσο, επέστρεψε στην παλιά της δουλειά κι άπαξ τηλεφωνήσετε στο Intercontinental θα την ακούστε να λέει: "Hello, Big πελάτη. Τι θα θέλατε;". Σκέφτεται, πάντως, να παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση για όσους δεν προλαβαίνουν να πάνε να αγοράσουν το βιβλίο της.

Μαίρη: Μόλις βγήκε από το Σπίτι, μας βομβάρδισε με φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις. Όπως, όμως, σου κάθεται βαρύ ένα δεύτερο πιάτο φασολάδα, έτσι και με τη Μαιρούλα, μπουχτίσαμε να τη βλέπουμε. Τώρα κάνει καμιά αρπαχτή, αλλά δεν είναι τίποτε το σοβαρό. Δηλώνει, πάντως, τοπ μοντελ και περιμένει τη μέρα που θα "οργώσει" τις πασαρέλες.

Φίλιππος: Το στυλ του "πολλά βαρύ κι ασήκωτου παιδιού του μεροκάματου" συγκίνησε τον Φώσκολο, ο οποίος του πρότεινε να εμφανιστεί στη "Λάμψη". Αυτός, άλλο που δεν ήθελε και ο σεναριογράφος - σκηνοθέτης προσπαθεί να βρει το ρόλο που θα του δώσει.