Γέννησε η Μπακοδήμου μετά χιονιά και παγετού

07.01.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το Σάββατο που δεν κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους της Αθήνας, λόγω χιονιού "επέλεξε" να γεννηθεί ο δεύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


το Σάββατο που δεν κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους της Αθήνας, "επέλεξε" να γεννηθεί ο δεύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου. Πρωί, πρωί κι ενώ το χιόνι στην Κηφισιά, όπου μένει η παρουσιάστρια, έφτανε ίσα με το γόνατο, ήρθαν οι πρώτοι πόνοι. Αμέσως, μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον εν διαστάσει σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να πάνε στο νοσοκομείο. Μετά από πολύ κόπο και άγχος για την ετοιμόγεννη μπας και κάνει το παιδί πάνω στην Κηφισίας, έξω από το μέγαρο του ΟΤΕ, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό, όπου το μεσημέρι της ίδιας μέρας η Μαρία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι.
Σε περίπτωση πάλι, που λόγω χιονιά, κολλούσαν κάπου στον δρόμο είχαν σκεφτεί όλες τις πιθανές λύσεις. Μία από αυτές ήταν να φωνάξουν την Πυροσβεστική και να πήγαινε η έρημη η μάνα στο Μητέρα, με το όχημα και τους πυροσβέστες αγκαζέ. Στη χειρότερη δε των περιπτώσεων είχαν μαζί τους στο αυτοκίνητο τον γυναικολόγο της, τον οποίο πέρασαν και πήραν από το σπίτι του μια και αυτός ήταν θύμα του χιονιά. Τελικά, όλα πήγαν καλά και η Μαρία γέννησε φυσιολογικά, όπως όλες οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα. Ασε, που γλύτωσε τα πρωτοσέλιδα και τα παράθυρα στα δελτία ειδήσεων, όπου με τεράστιους τίτλους θα καταγγελόταν: Θύμα της ολιγωρίας του κρατικού μηχανισμού έπεσε γνωστή παρουσιάστρια. Και να ο Φώτης να μιλάει για τη μοναδική εμπειρία που έζησαν στη χιονισμένη Κηφισίας.
Αν πιστέψουμε και τις φήμες που κυκλοφορούν από το Σάββατο, με τη γέννα συνδύασε το "με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια". Με τον ερχομό του μωρού το εν διαστάσει ζεύγος ήρθε πολύ κοντά, αφού μέσα τους ξύπνησε το αίσθημα της οικογένειας με τον μπαμπά, τη μαμά και τα παιδάκια. Έτσι, δεν αποκλείεται να αφήσουν πίσω τα προβλήματα που τους χώριζαν και να παγώσουν τη διαδικασία του διαζυγίου. Η αλήθεια, πάντως, ο Δημήτηρης είναι συνέχεια στο πλευρό της και δε φεύγει ούτε για καφέ. Αυτόν του το φέρνει ο Φώτης, ο οποίος έχει ξετρελαθεί με το μωρό και φρόντισε να το καπαρώσει από τώρα. Την πρώτη φορά του την ... έφερε η κολλητή του και τον Νικήτα βάφτισε ο κουνιάδος της, τώρα όμως δε γίνεται πρέπει να το βαφτίσει ο Φώτης. Έτσι, δηλαδή, είναι το σωστό!


Δήμητρα Ζάρκου