Μαίρη και Μαργέτη ¨διώχνουν¨ Λογοθέτη!

15.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, στα μαύρα θα ντυθεί ο ελληνικός ανδρικός πληθυσμός. Η Ζέτα Λογοθέτη απειλεί πως θα εγκαταλείψει το modeling, επειδή δεν αντέχει την υπάρχουσα κατάσταση, όπου ο κάθε άσχετος που έχει απασχολήσει για τον οιοδήποτε λόγο τα media, μπαίνει στο χώρο της.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Στα μαύρα θα ντυθεί ο ελληνικός ανδρικός πληθυσμός. Η Ζέτα Λογοθέτη απειλεί πως θα εγκαταλείψει το modeling και ήδη οι πρώτες επιστολές από φανατικούς έχουν κατακλύσει το σπίτι της. "Σε παρακαλούμε μην το κάνεις. Μη μας σκοτώνεις" γράφουν οι θαυμαστές, όμως αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στο χώρο της, αυτή θα εμμείνει στην απόφασή της.

Εκείνο που την έκανε να απηυδήσει και να πει "Φτάνει πια, τέρμα ως εδώ" ήταν τα όσα ακούγονταν για καριέρα της Μαργέτη ως μοντέλο και οι εμφανίσεις- αρπαχτές της Μαίρης (Σκόρδου). Η Λογοθέτη, ως original μοντέλο που είναι, δε δέχεται να μπαίνει ο κάθε άσχετος που έχει απασχολήσει για τον οιοδήπότε λόγο τα media, στο χώρο της. Εδικά, τους χαλεπούς αυτούς καιρούς που οι δουλείες βρίσκονται με το σταγονόμετρο και τα κασέ πέφτουν. Για το τελευταίο, δε, το Ζετάκι λέει ότι προτιμά να αλλάξει δουλειά - να ασχοληθεί ας πούμε με επιχειρήσεις - παρά να της μειωθούν οι αποδοχές. Και δίκιο έχει, κοτζάμ top model που είναι.

Πάντως, πληροφορήθηκα ότι η Μαίρη δε θα συμμετάσχει στην επίδειξη του Βασίλειος Κωστέτσος, μετά από απόφαση του ίδιου σχεδιαστή. Ο Βασίλειος κάθισε σκέφτηκε το ζήτημα καλύτερα και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι μπορεί να στεναχωρηθούν τα κορίτσια του που μία ξένη έρχεται αν τους πάρει το ψωμί. Όσον αφορά, δε, στη Δήμητρα Μαργέτη εκτός απρόοπτου θα ξεκινήσει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως μοντέλο. Ήδη, είναι στα σκαριά η πρώτη της επίδειξη, η οποία απ' ότι άκουσα θα γίνει στη...σπηλιά του Νταβέλη.