Βανδή - Μαζωνάκης στον Μεγάλο Αδελφό!

15.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μεγάλες στιγμές θα ζήσουν οι ένοικοι του σπιτιού κατά τα Χριστούγεννα. Η παραγωγή σκέφτηκε μέρες γιορτινές που είναι, να κάνει μια έκπληξη στους τότε εναπομείναντες. Θα τους επισκεφτούν στο σπίτι η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλες στιγμές θα ζήσουν οι ένοικοι του σπιτιού κατά τα Χριστούγεννα. Η παραγωγή σκέφτηκε μέρες γιορτινές που είναι, να κάνει μια έκπληξη στους τότε εναπομείναντες. Μετά, από βασανιστικές σκέψεις κατέληξαν στην απόφαση να καλέσουν δύο γνωστούς αιδούς να επισκεφτούν τα παιδιά στο σπίτι. "Αφού δεν επιτρέπεται να τους δώσουν πληροφορίες για τον έξω κόσμο κι αφού δεν θα έχουν πολλά να συζητήσουν, θα τους πουν δυο τραγουδάκια και θα περάσει ευχάριστα η ώρα" σχολίασε η θεία μου που έφερε και τις πληροφορίες.

Οι καλλιτέχνες θα είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Εννοείται, πως θα πάνε ξεχωριστά ο καθένας λόγω χώρου και έλλειψης καλών σχέσεων μεταξύ τους. "Θα πρότειναν στον Γκλέτσο αλλά όταν εξαντλήσουν όλα τα φιλοσοφικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο ... θα κοιτούν το ταβάνι. "Φαντάσου να αρχίσει ο Απόστολος να τους παίζει Μπέκετ! Θα τους έπεφτε κομμάτι βαρύ" συνέχισε η θεία. Πρώτος, λοιπόν, θα μπει ο Μαζωνάκης και την επόμενη Κυριακή η Δέσποινα. Οι αοιδοί, μόλις έπεσε η πρόταση δέχτηκαν αμέσως και το γεγονός ότι ανήκουν στην Heaven του Αντ1 δεν επηρέασε την θετική τους απάντηση. Άλλωστε, τυγχάνουν φαν της εκπομπής, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να τα βάφουν μαύρα που θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους στα κέντρα και δε θα μπορούν να το βλέπουν κάθε βράδυ. Αλλά και πάλι, υπάρχει η Nova. Οι ένοικοι, εννοείται πως δεν έχουν ιδέα για την έκπληξη και σίγουρα θα τους έρθει κόλπος όταν δουν μπροστά τους το Δεσποινάκι να λέει: "Hello, Big Brother".