Η σχέση Ντίνου - Κατερίνας

15.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η "Μέρα της Κρίσης" για το ποιος θα πάρει πόδι πλησιάζει και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, μέσα στο σπίτι ένας νέος "έρωτας" φαίνεται πως γεννήθηκε. Ντίνος και Κατερίνα θυμήθηκαν πως...ταιριάζουν και είναι πιο εκδηλωτικοί από ποτέ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η "Μέρα της Κρίσης" για το ποιος θα πάρει πόδι πλησιάζει και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. "Να φύγει η Κατερίνα και θα ονομάσω την τιμημένη αυτή μέρα, Άγιο Αντένα" λέει ένας φίλος μου αγαπημένος που μισεί θανάσιμα τη "Μις... Σας χαιρέτησα; Αχ, δεν σας χαιρέτησα, γεια σας τι κάνετε, καλά ευχαριστώ". Η φεμινίστρια θεία μου, πάλι, ψηφίζει δαγκωτό Χρήστο: "Να φύγει και να τον ακολουθήσει η Δώρα που σιχάθηκα να τη βλέπω συνέχεια στη λάντζα. Ούτε για παραδουλεύτρα να την είχαν πάρει. Ξέρω θα θυσιαστεί το παλικαράκι, αλλά ας πρόσεχε ... "πού τρώει, που πίνει και που πάει και το...δίνει". Ο χασάπης της γειτονιάς τέλος ψηφίζει Ντίνο διότι " Του προσφέρθηκε η Κατερίνα στο πιάτο κι αυτός προτίμησε να φάει ... πατατάκια. Αλλά δε φταίει κανείς. Η άτιμη η τύχη φταίει που έχει γυρίσει την πλάτη της σε εμάς τους παντρεμένους που ξέρουμε να χειριστούμε τέτοια θέματα".

Ωστόσο, εδώ ο "χασάπακλας" έχει απόλυτο άδικο. Ο Ντίνος τις τελευταίες μέρες έχει έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα και τα καλά του Χρήστου και της Δώρας (μπαλαμούτιασμα, φιλάκια στο λαιμό και χαΐδεμα στο κεφάλι) τα κάνουν και αυτοί. Μάλιστα, δεν τους νοιάζει καθόλου που τους παρακολουθεί η κάμερα. "Παιδί μου, τα παίζει όλα για όλα η Κατερίνα. Σου λέει, το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν πετύχει το τσιλιμπούρδισμα θα παραμείνω στο σπίτι και θα έχω βρει την υγειά μου" παρατηρεί ο φίλος μου, βάζοντας με σε σκέψεις. Όπως και να έχει πάντως το πράγμα, οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί: στον κήπο, στην κουζίνα, στο μπάνιο. Αυτή κάθεται στα πόδια του για να τον ζεστάνει από το τσουχτερό κρύο του βαρύ χειμώνα που διανύουμε. Αυτός χτενίζει τα μακριά ξανθά μαλλιά της ... Ραπουνζέλ. Τη σχέση τους πήρε χαμπάρι ο Χρήστος, ο οποίος "κόβει το χέρι του" ότι τα παιδιά τα έχουν.

Κατά τα άλλα, αυτός με τη Δώρα είναι "τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή". Αν θέλει να την τσιτάρει, της λέει ότι την Κυριακή θα αποτελεί παρελθόν από το Σπίτι. Αυτή, τσιμπάει και μπήζει τα κλάματα. Πάντως, Σωτήρη μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι στη σχέση αυτή θα υπάρξουν εξελίξεις, μόνο αν προταθεί και την επόμενη φορά ο Χρήστος. Τότε να δεις, που θα γίνει της Ολλανδίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας μαζί. Ως τότε: "Ο λαός απαιτεί, η Κατερίνα πρέπει να βγει".