Η Βίσση τραγούδησε για τον Κάρολο

16.11.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, μεγάλες στιγμές έζησε η Άννα Βίσση το βράδυ της Τετάρτης. Η αοιδός τραγούδησε στα γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου και η θεία μου που παραβρέθηκε στο γκαλά ήρθε και μου είπε τα καθέκαστα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μεγάλες στιγμές έζησε η Άννα Βίσση το βράδυ της Τετάρτης. Η αοιδός τραγούδησε στα γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου και η θεία μου που παραβρέθηκε στο γκαλά ήρθε και μου είπε τα καθέκαστα. "Να άκουγες την Αννούλα να τραγουδάει το Happy Birthday Μεγαλειότατε, να σου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο. Το είπε τόσο μελωδικά που ο Κάρολος βούρκωσε. Τόσα χρόνια οι αυλικοί, οι ιππότες και οι παραμάνες του, τα έλεγαν τόσο φάλτσα που ο δύσμοιρος ευχόταν να ξεχνούν τη μέρα των γενεθλίων του" σχολίασε η θεία, η οποία είχε ένα τετ α τετ με τον πρίγκιπα.

Δεν ήταν η μόνη, όμως που συνομίλησε με τον Κάρολο, ο οποίος τη βραδιά αυτή είχε μεγάλα κέφια. Από τη μία ήταν χαρούμενος που έκλεινε τα 53 του ( μεγάλωσε και ακόμη πρίγκιπας είναι) και από την άλλη είχε συγκινηθεί για το σκοπό της εκδήλωσης, καθώς τα έσοδα αυτής θα διατεθούν για υποτροφίες στη Βρετανική Σχολή στην Αθήνα. Ο Κάρολος είχε κατ 'ιδίαν συζήτηση με την Άννα την οποία ρώτησε διάφορα για τη ζωή της. Αν είναι δύσκολος ο ρόλος της μάνας - αοιδούς, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διεθνής καριέρα της, τι ζώδιο είναι, αν της αρέσει το φυστικοβούτυρο, ποιά άποψη έχει για το θεσμό της βασιλείας, τί ομάδα είναι, ποιά είναι η αγαπημένη της τραγουδίστρια κ.τ.λ. Ο Κάρολος τη ρώτησε, ακόμη, αν φέτος θα εμφανιστεί σε κάποιο "μπουζούκιας". Η Βίσση του απάντησε πως πρόκειται να ανεβάσει τη διεθνούς φήμης ροκ όπερα "Μάλα" γραμμένη από τον πολυτάλαντο Nikos Karvelas. Ο Κάρολος ενθουσιάστηκε, λέγοντας της πως πολύ θα ήθελε να έρθει στην Αθήνα να την παρακολουθήσει, όμως δεν τον αφήνουν οι πριγκιπικές του υποχρεώσεις. Η Βίσση του υποσχέθηκε ότι θα του στείλει την παράσταση σε κασέτα, αυτός χάρηκε και το πηγαδάκι διαλύθηκε εδώ.

Προηγουμένως, η Αννούλα είχε κλέψει τις εντυπώσεις με το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε. Με τη συνοδεία της Φιλομούσικα Ορχήστρας του Λονδίνου είπε το "Happy birthday" στον Κάρολο το οποίο επανέλαβε και στην ελληνική version. "Το να ζήσεις Καρολάκο και χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά" άρεσε πολύ στον Πρίγκιπα και ας μην κατάλαβε τι άκουγε. Οι Έλληνες εφοπλιστές που βρέθηκαν στην εκδήλωση συγκινήθηκαν από την πρωτοβουλία της αοιδού την οποία και καταχειροκρότησαν. "Άσχετο, αλλά το δερμάτινο συνολάκι της παντελόνι - μπλούζα μου άρεσε πολύ" πετάχτηκε η θεία, η οποία με πληροφόρησε ότι στην εκδήλωση δεν ήταν η Καμίλα. Άκουσον, άκουσον δηλαδή.