Παντρεύονται Βανδή - Ντέμης

16.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, τα νέα ότι παντρεύονται η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης μου ανακοίνωσε η περιπτερού. "Παντρεύονται σύντομα και δεν είναι ράδιο - αρβύλα. Το ανακοίνωσε η ίδια σε φίλους της" μου είπε και δεν είχα κανένα λόγο να μη την πιστέψω.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Κι ενώ η θεία μου με ενημέρωνε για τη Βίσση, χτύπησε το τηλέφωνο. Στην άλλη γραμμή ήταν η Μαρίτσα:"Κερνάω πορτοκαλάδα, θα έρθεις; Σου έχω νέα" μου είπε κι εγώ δε μπορούσα να αρνηθώ το κέρασμα. Η Μαρίτσα ήθελε να μου μιλήσει για τη Δέσποινα Βανδή. "Παντρεύεται με τον Ντέμη και δεν είναι ράδιο - αρβύλα. Το ανακοίνωσε η ίδια σε φίλους της".

Ο γάμος τους, απ' ότι μου είπε, θα γίνει πολύ σύντομα, μέσα στους επόμενους μήνες, και όχι το καλοκαίρι. Το ζευγάρι ένιωσε πως ήρθε η ώριμη τούτη ώρα του γάμου, οπότε δε βλέπουν το λόγο να καθυστερούν. Ειδικά, η Δέσποινα που είχε τις επιφυλάξεις της. Τα ευχάριστα ανακοίνωσαν στους φίλους, τους οποίους κάλεσαν σπίτι τους για φαγητό. Αφού πήραν το επιδόρπιο, η αοιδός με σοβαρό ύφος ζήτησε την προσοχή τους.
"Εγώ και ο Ντέμης αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Νιώθουμε πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι για γάμο. Ελπίζουμε με αυτή την απόφαση να ευτυχήσουμε" είπε κι ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια της. Ο καλός της, το ίδιο συγκινημένος, της κράτησε το χέρι και συμπλήρωσε: "Είστε όλοι καλεσμένοι". Το ζευγάρι έχει κιόλας ξεκινήσει τις προετοιμασίες, ενώ βρήκαν και το σπίτι που θα στεγάσει την οικογένεια που θα δημιουργήσουν. Πρόκειται για μια μεζονέτα στο Π. Ψυχικό, αξίας 500 εκατομμυρίων δραχμών.

"Άντε τι περιμένετε εσύ και η κόρη μου. Βρείτε ένα καλό και πλούσιο παιδί σαν το Νικολαϊδη και παντρευτείτε", είπε η Μαρίτσα και τα λόγια της πήγανε στο ντούκου. Εξάλλου, ένας γάμος έχει πολλά έξοδα. Εχεις υπόψη σου πόσο έχει στοιχίσει στην αοιδό μέχρι στιγμής, η απόφασή της; Εκτός από το μερίδιο που έβαλε για το σπίτι, αγόρασε στο Ντέμη, έτσι για το καλό, μια Ferrari αξίας 70 εκατομμυρίων. Κι άντε, εγώ δεν του αγοράζω αυτοκίνητο. Ενα σταυρουδάκι, ένα ρολόι, μια χρυσή καδένα, δεν θα την πάρω;