Στα δικαστήρια η Ηλιάδη με τον πατέρα της!

21.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέλος δεν έχει η κόντρα της Αγγελικής Ηλιάδη με την οικογένεια της και μετά από δύο χρόνια, επιστρέφει στο προσκήνιο. Σε ένα μήνα από τώρα η Ηλιάδη και ο πατέρας της θα βρεθούν στα δικαστήρια,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος δεν έχει η κόντρα της Αγγελικής Ηλιάδη με την οικογένεια της και μετά από δύο χρόνια, επιστρέφει στο προσκήνιο. Σε ένα μήνα από τώρα η Ηλιάδη και ο πατέρας της θα βρεθούν στα δικαστήρια, όπου θα εκδικαστεί η αγωγή που είχε κάνει η αοιδός σε εκείνος για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ!!!

Σύμφωνα, με την εκπομπή «Κους Κους», η Ηλιάδη είχε καταθέσει την αγωγή πριν δύο χρόνια και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2007. Τότε, ο πατέρας της είχε πάει ως αυτόκλητος μάρτυρας στην ανακρίτρια που εξέταζε μία υπόθεση εναντίον του Μπάμπη Λαζαρίδη. Στην κατάθεση του ο Ηλιάδης μεταξύ άλλων είχε δηλώσει ότι η κόρη του κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ ο Λαζαρίδης ήταν μπλεγμένος σε παράνομα κυκλώματα.

Μετά από αυτό είχε ξεσπάσει ένας νέος γύρος κόντρας της αοιδού με την οικογένεια της. Η Ηλιάδη θεώρησε ότι ο πατέρας της με όσα είπε τόσο στην ανακρίτρια, όσο και στον κοινωνικό της περίγυρο πρόσβαλλε και δημιουργούσε μία πολύ άσχημη εικόνα για εκείνη και τον Λαζαρίδη. Έτσι, κατέθεσε αγωγή εναντίον του ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση. Σε περίπτωση που κερδίσει τη δίκη, τα χρήματα θα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα παιδιά.

Πάντως, πέρυσι είχαμε ακόμη ένα επεισόδιο της Ηλιάδη με την οικογένεια της, όταν εκείνη αρνήθηκε να τους δεχθεί στο νοσοκομείο μετά τη δολοφονία του Λαζαρίδη. Μετά επικράτησε μία ηρεμία, για να βγει η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ πριν δύο μήνες, κατηγορώντας την αοιδό για αχαριστία, ενώ τόνιζε ότι έχει δίκιο πατέρας της στην μεταξύ τους ιστορία. Λίγες μέρες μετά, η Γκρέυ αναίρεσε την άποψη σχετικά με τον πατέρα, αφού ένα μεταξύ τους περιστατικό την έκανε να αλλάξει γνώμη και να πει ότι έχει δίκιο η Αγγελική. Μύλος, με λίγα λόγια.