Ο Κοντογιαννίδης έσωσε την Διαβάτη!

21.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο φίλος στη δύσκολη στιγμή φαίνεται» και ο Παύλος Κοντογιαννίδης, όχι μόνο στάθηκε στη φίλη και συμπρωταγωνίστρια του, Χρυσούλα Διαβάτη, αλλά κινδύνεψε ο ίδιος προκειμένου να σώσει τη ζωή της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο φίλος στη δύσκολη στιγμή φαίνεται» και ο Παύλος Κοντογιαννίδης, όχι μόνο στάθηκε στη φίλη και συμπρωταγωνίστρια του, Χρυσούλα Διαβάτη, αλλά κινδύνεψε ο ίδιος προκειμένου να σώσει τη ζωή της. Για να καταλάβεις, τι έχει συμβεί σου εξηγώ για την αυτοθυσία (όπως ακριβώς σου το γράφω) του γνωστού ηθοποιού. Λίγο πριν το τέλος της παράστασης, που συμμετέχουν και οι δύο, «Θέλει η Ελλάδα να κρυφτεί» ένα κινούμενο σκηνικό, ανέβηκε προς τα πάνω, ενώ οι δυο ηθοποιοί στέκονταν σε αυτό.

Χωρίς να το καταλάβουν τους πέταξε μακριά και τότε ο Κοντογιαννίδης έβαλε τα χέρια του κι έπιασε την Διαβάτη, η οποία βρέθηκε σε πραγματικό κίνδυνο. Οι θεατές από κάτω τα έχασαν με τη σκηνή, ειδικά βλέποντας τον ηθοποιό να αιμορραγεί και να σφαδάζει από τον πόνο. Το ίδιο και οι συνάδελφοι του. Από την πτώση χτύπησε τη μύτη του κι έπαθε κάταγμα. Τον πήγαν στο νοσοκομείο, όπου του δόθηκαν οι σχετικές βοήθειες, με τον γιατρό να του έχει συστήσει ξεκούραση για κάποιες μέρες.

Εξάλλου, ο ηθοποιός δυσκολεύεται στην αναπνοή, ενώ καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν δυνατό να συνεχίσει τις παραστάσεις. Οι συνάδελφοί του σοκαρισμένοι με το ατύχημα, αλλά και περήφανοι για την αυτοθυσία του Κοντογιαννίδη, ανέβαλαν για τρεις μέρες τις παραστάσεις προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στα καθήκοντα του. Η Διαβάτη από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του, ενώ του τηλεφωνεί κάθε μέρα για να μάθει νέα για την υγεία του.