Αθώος ο Λαζόπουλος. Έξαλλη η Σαρρή!

21.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αθώος, αθώος» είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να πάει στα ορυχεία του Βελγίου, προκειμένου να μαζέψει τα 7.600.000 ευρώ που του ζητούσε ως αποζημίωση η Έφη Σαρρή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αθώος, αθώος» είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να πάει στα ορυχεία του Βελγίου, προκειμένου να μαζέψει τα 7.600.000 ευρώ που του ζητούσε ως αποζημίωση η Έφη Σαρρή. Η αοιδός κοστολόγησε την ψυχική οδύνη που υπέστη από την σάτιρα του Λαζόπουλου με το παραπάνω ξωφρενικό ποσό, αλλά φευ για εκείνη το δικαστήριο δεν την κοστολόγησε ούτε για ένα ευρώ.

Και να ήταν μόνο αυτό, αγαπημένε μου; Ο Λάκης, όχι μόνο δεν πληρώνει, αλλά αθωώθηκε κιόλας. Κι όπως καταλαβαίνεις, η αντίδραση της αοιδού ήτο οργισμένη (εννοείται ότι ξέσπασε σε λυγμούς) δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να καταθέσει έτσι απλά τα όπλα. Θα δώσει σκληρή μάχη για τη δικαίωση της. Πυρ και μανία ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν βγήκε στην Χριστίνα Λαμπίρη.

«Τέτοιες αποφάσεις δε σε εκπλήσσουν. Ειδικά, όταν πρόκειται για ογκόλιθους» είπε για να συνεχίσει πάντα σε έξαλλη κατάσταση, λέγοντας ότι δεν μπορείς να δεις χαλαρά κάτι που θίγει την αξιοπρέπεια σου. Ο Λαζόπουλος, όπως είπε, την έβγαλε «ροζ» και αυτό δεν μπορεί να το αφήσει να περάσει έτσι στο ντούκου. «Έβγαλε πολλά λεφτά, αποκαλώντας εμένα.. ροζ» είπε η Σαρρή, αλλά φευ για εκείνη, δεν κατάφερε να του πάρει μία από τα... κέρδη.