Η Βατίδου δεν υπογράφει το διαζύγιο με Κούγια!

21.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε για Αλέξη Κούγια κι Εύη Βατίδου; Χμ. Πολύ. Αλλά, να 'ναι καλά το πρώην ζευγάρι, για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς εξώδικα και κόντρες τραβά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε για Αλέξη Κούγια κι Εύη Βατίδου; Χμ. Πολύ. Αλλά, να 'ναι καλά το πρώην ζευγάρι, για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς εξώδικα και κόντρες τραβά. Αφορμή για το τελευταίο εξώδικο Κούγια προς Βατίδου στάθηκε η πρόταση που είχε εκείνη να ανέβει στο σανίδι και να παίξει στην παράσταση της Βάνας Μπάρμπα, «Αιδοίου μονόλογοι». Ο ποινικολόγος με το εξώδικο αυτό απαγόρευε στην πρώην να πατήσει σανίδι.

Όχι, ο Κούγιας δεν την είδε ξαφνικά... «Ρομπέν των θεάτρων», ούτε προσπάθησε να προστατέψει την Τέχνη από την πρώην σύζυγό του, η οποία μετά την τηλεόραση είχε πρόταση να δοκιμάσει και στην υποκριτική. Από τον τίτλο και μόνο της παράστασης ο Κούγιας σκιάχτηκε, όταν, δε, έμαθε ότι οι πρωταγωνίστριες θα μιλούν για την ερωτική τους ζωή (την κανονική ή φανταστική, θα σε γελάσω), έχασε αισθήσεις, γιατί σου λέει ότι η λεγάμενη θα βγάλει στη φόρα την πάλαι ποτέ ερωτική τους ζωή.

Και καταλαβαίνεις (όσο εκπληκτική κι αν ήταν αυτή) ότι ο Αλέξης δεν θέλει με τίποτε να συμβεί κάτι τέτοιο. Εδώ, που τα λέμε, θα είχαμε να σχολιάζουμε μήνες ολόκληρους. Έτσι, με το εξώδικο ζητάει να μη λάβει μέρος στην παράσταση. Και δεν θα συμμετέχει τελικά η Βατίδου, αν και δεν ξέρουμε αν η άρνηση της στην πρόταση της Μπάρμπα έχει να κάνει με τον πρώην σύζυγο. Ωστόσο, στο εξώδικο δε γίνεται τόσος λόγος για την θεατρική απόπειρα της Εύης, αλλά για το γεγονός ότι εκείνη δεν υπογράφει για να βγει το διαζύγιο τους.

Όπως λέει ο Αλέξης, η πρώην καθυστερεί να βάλει την υπογραφή της για να λήξει και τυπικά ο γάμος τους και είναι να απορείς αγαπημένε μου. Η Βατίδου που έτρωγε τις κοτσίδες της να της δώσει την ελευθερία της και να κλείσει το κεφάλαιο Κούγιας, αντί να σπαστεί να βάλει την υπογραφή, τώρα το τρενάρει. Κι έχει να λαμβάνει κάθε λίγο και λιγάκι εξώδικα και της λέει αν θα κάνει το ένα ή το άλλο στα επαγγελματικά της. Τι να πω. Άβυσσος η ψυχή της Βατίδου.