Παντρεύονται Πέτρου - Κοσκινάς

08.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, το Σάββατο που μας έρχεται είναι μεγάλη μέρα και σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας που δηλώνει φαν της Σοφίας Πέτρου ντύνεται στα μαύρα. Η αοιδός θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της Μίλτο Κοσκινά.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Το Σάββατο που μας έρχεται είναι μεγάλη μέρα και σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας που δηλώνει φαν της Σοφίας Πέτρου ντύνεται στα μαύρα. Η αοιδός θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της Μίλτο Κοσκινά, σφραγίζοντας έτσι ένα μεγάλο έρωτα που γεννήθηκε τον Ιούλιο, του τρέχοντος έτους. Τα νέα μου τα πρόφτασε - ποιος άλλος; - η περιπτερού Μαρίτσα, της οποίας τίποτε δεν κρύβεται.

"Ο γάμος τους είναι γεγονός, όμως δεν τον έχουν ανακοινώσει πουθενά, διότι δεν θέλουν φωτογράφους και τα τοιαύτα". Το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο παραμένει άγνωστο, ωστόσο παρόντες θα είναι λίγα άτομα και καλά. Οι γονείς, μερικοί φίλοι και κάτι θειάδες. Η Μαρίτσα άφησε υπονοούμενα για το ως προς τι όλη αυτή η βιασύνη, αφού ο δεσμός τους μετράει μόνο πέντε μήνες. "Γιατί να παντρευτούνε; Μια χαρά δεν περνάνε έτσι; Άσε που καλά, καλά δεν έχουν γνωριστεί. Εκτός και αν...".
Λες να ισχύει αυτό το αν; Ο χρόνος θα δείξει. Ωστόσο, το Σοφάκι αξίζει να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες. Κατάφερε να τιθασεύσει τον Μίλτο, τον άνδρα με τη φήμη του σκληρού κατακτητή που δύσκολα θα βρισκόταν γυναίκα να τον βάλει στο καλούπι μια σοβαρής σχέσης, ώστε να βγαίνει πάντα με την καλή του και να έχει μάτια μόνο γι αυτή, να μένουν μαζί και το κυριότερο να του φορέσει γαμπριάτικο κοστούμι. Δε θυμάσαι με την Καρυοφιλλιά Καραμπέτη; Το θηλυκό που ο μισός ανδρικός πληθυσμός της χώρας θα ήθελε να έχει δίπλα του (το άλλο μισό είναι με την Πέτρου) παρακαλούσε τον Μίλτο για ένα γάμο. Μετά από τόσα χρόνια σχέσης... ήθελε η γυναίκα να την επισημοποιήσουν, αφού μέσα της είχε χτυπήσει το καμπανάκι, ότι πλέον ήταν σε ηλικία γάμου. Αυτός, όμως, εις μάτην. Ούτε που ήθελε να ακούει για στέφανα, νυφικά και μπομπονιέρες, οπότε και ο δεσμός έλαβε τέλος.

Αφού περιπλανήθηκε στις αγκαλιές διαφόρων γυναικών - μέχρι και της Πόπης Χατζηδημητρίου δοκίμασε αλλά τίποτε - βρήκε το alter ego του στο πρόσωπο της αοιδού Πέτρου. Και οι δυο τους μέσω της σχέσης τούτης ωρίμασαν, με τη Σοφία να εμφανίζεται φέτος στην πίστα...ντυμένη. Που εκείνα τα αλησμονήτου κάλλους φορέματα με τα πανταχόθεν σκισίματα; Που εκείνα τα μπλουζάκια - σουτιέν με τα στρας; Μόνο κοστούμι δε έχει βάλει. Α, ξέχασα να σου πω ότι τη νύφη εγκρίνει σύσσωμη η οικογένεια Κοσκινά, που έδωσε την ευχή της με μεγάλη χαρά.