Γιαγκούση κατά Νότη

08.11.2001
Αγαπητέ Γιώργο, θυμωμένη με το Νότη Σφακιανάκη είναι η θεία μου και απειλεί πως αν βάλει cd του να παίζει στο στερεοφωνικό της ενώ πλένει τα πιάτα ή πάει σε κέντρο όπου άδει "να της κοπούν τα χέρια και τα πόδια μαζί". Αιτία; Ο τρόπος που φέρθηκε στη Λίτσα Γιαγκούση.
Αγαπητέ Γιώργο,


Θυμωμένη με το Νότη Σφακιανάκη είναι η θεία μου και απειλεί πως αν βάλει cd του να παίζει στο στερεοφωνικό της ενώ πλένει τα πιάτα ή πάει σε κέντρο όπου άδει "να της κοπούν τα χέρια και τα πόδια μαζί". Αιτία; Ο τρόπος που φέρθηκε στη Λίτσα Γιαγκούση. "Εξαιτίας του το Λιτσάκι θα μείνει άνεργο φέτος. Μου λες πως θα τα βγάλει πέρα με τόσα έξοδα και τέτοια ακρίβεια"; είπε έξω φρενών. Κι αυτό, διότι η αοιδός προ ημερών κέρδισε 25 εκατομμύρια (αυτό είναι το μερίδιο της) στο "Πάμε Στοίχημα", οπότε τα τσιγάρα τουλάχιστον, μπορεί να τα βγάλει. Κι ας πάει ένα χιλιάρικο το πακέτο.

Πάντως, θυμωμένη με το Νότη είναι και η ίδια η Λίτσα. Τόσο που αν αναφέρεις το όνομά του μπροστά της, θα βάλει το φίδι της -το Βαγγέλη- να σε φαει. Η Γιαγκούση θεωρεί πως ο συνάδελφός της δεν τίμησε τη φιλία που τους ένωνε κι έβαλε πάνω από αυτή, το προσωπικό συμφέρον. Ετσι, ενώ όταν ήταν στη Θεσσαλονίκη της είχε τάξει πως θα άδουν μαζί στο πρώην Fever και πως θα της παραχωρούσε μάλιστα 37 ολόκληρα λεπτά από το πρόγραμμα, άρχισε τις διαπραγματεύσεις με τον Ρουβά. Αν και την είχε πειράξει, είπε "Ας πάει και το παλιάμπελο". Όταν λοιπόν οι συζητήσεις ναυάγησαν, η Λίτσα χάρηκε, αλλά όχι για πολύ, γιατί ο Νότης έκλεισε με τον Χρήστο Δάντη.

Η κίνηση του αυτή ήταν το άκρων άωτον της προδοσίας, αφού ο Δάντης είναι ο πρώην σύζυγος και... ακόμη και οι πέτρες ξέρουν ότι δε θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο. Αυτό που την παραξένεψε και το λεει, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, είναι πως ο Νότης βρήκε αμέσως τους αντικαταστάτες, Δάντη και Πέγκυ Ζήνα. "Μήπως ήταν όλα προσχεδιασμένα"; Σημασία έχει ότι η καλλιτέχνιδα το "φυσάει και δεν κρυώνει". Είχε ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της, που απ' ότι φαίνεται θα τη φαει ο σκόρος, αφού δύσκολα πολύ δύσκολα θα βρει μαγαζί, καθότι έχουν κλείσει όλα τα σχήματα.