Έπεσε η μύτη του Τζάκσον

06.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, Μεγάλο κακό βρήκε τον Μάικλ Τζάκσον, προ ημερών, σε συναυλία του στις ΗΠΑ. Η χιλιοταλαιπωρημένη πρώην μαύρη πλακουτσωτή και νυν λευκή γαλλική μύτη του μετά από δύσκολο χορευτικό άρχισε να διαλύεται.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,
Με τη φρίκη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η ξαδέρφη μου με πληροφόρησε για το κακό που βρήκε τον Μάικλ Τζάκσον, προ ημερών, σε συναυλία του στις ΗΠΑ. Η χιλιοταλαιπωρημένη πρώην μαύρη πλακουτσωτή και νυν λευκή γαλλική μύτη του μετά από δύσκολο χορευτικό άρχισε να διαλύεται. Φιλάω σταυρό, αυτό που σου λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη μπροστά στα μάτια χιλιάδων θαυμαστών του, οι οποίοι ζήτημα να πήραν χαμπάρι τι γινόταν.
Ήταν τη στιγμή που η "λίμπιντο" του Μάικ είχε χτυπήσει κόκκινο. Τόσα χρόνια αδράνειας, ήρθε και ξέδωσε ο αοιδός, κάνοντας διάφορα ακροβατικά: τούμπες, στροφές, αναστροφές κι ο, τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Λίγο η ζέστη από τους πάμπολλους προβολείς, λίγο το τράνταγμα από το χορό, ήρθε η μύτη και...κατέρρευσε. Στην αρχή, ο "Τζάκο" όταν είδε το μικρό αυτό τεχνητό λευκό κομμάτι να κείτεται στη σκηνή, άρχισε να ψάχνεται από που στο καλό του ξεκόλλησε. Με τρόμο διαπίστωσε ότι προερχόταν από τη μύτη κι ευτυχώς για εκείνον, ήταν ο μόνος που το είχε δει. Με δεξιοτεχνία έσκυψε, το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του για να πάει να του το κολλήσουν.
Το επεισόδιο αυτό στοίχισε πάρα πολύ στον Τζάκσον, ο οποίος τον τελευταίο καιρό περνάει δύσκολες στιγμές. Είχε να βγάλει δίσκο τέσσερα χρόνια, άλλα τόσα να κάνει συναυλίες, ενώ η τελευταία του δουλειά χτυπάει κορυφή, μόνο στη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, άντε και στη Δημοκρατία του Κονγκό, με την Ακτή Ελεφαντοστού. Σε αυτά, αν προσθέσεις ότι απειλείται σοβαρά με χρεοκοπία, τότε να είσαι σίγουρος πως αν δεις έναν άνθρωπο να κάθεται στην κορυφή των Ιμαλαΐων και να αγναντεύει τον ορίζοντα, θα είναι ο...Μάικλ Τζάκσον.


Δήμητρα Ζάρκου