Το ποδήλατο υποκατάστατο του sex

06.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, είχε έρθει χθες το βράδυ ο 68χρονος γείτονας μου μετά της συζύγου του για να δούμε Big Brother από το Nova. Και οι δύο τυγχάνουν θαυμαστές των "8 μικρών ηρώων της καθημερινότητας" με τον άντρα του σπιτιού να δείχνει προτίμηση στην Κατερίνα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχε έρθει χθες το βράδυ ο 68χρονος γείτονας μου μετά της συζύγου του για να δούμε Big Brother από το Nova. Και οι δύο τυγχάνουν θαυμαστές των "8 μικρών ηρώων της καθημερινότητας" με τον άντρα του σπιτιού να δείχνει προτίμηση στην Κατερίνα. "Είναι μια μικρή τσαπερδόνα το Κατερινάκι" λέει και γελάνε τα μουστάκια του. Στη σύζυγο πάλι αρέσει ο Χρήστος, ο οποίος είναι το εγγόνι που πάντα ονειρευόταν, ενώ δε γουστάρει καθόλου τον Κώστα, διότι "Τι τα θέλει τα μαλλιά, λες και είναι κορίτσι;". Η παρακολούθηση, ομολογώ πως ήταν απολαυστική, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.

Το καλύτερο, όμως, ήταν τη στιγμή που οι "κουμπάροι" Πρόδρομος - Γιώργος άρχισαν να παίζουν το γνωστό σκετς με το στόμα και τη μπανάνα. Την έγλειφαν, την ξερόγλειφαν, την έβαζαν μέχρι το φάρυγγά τους και την ξανάβγαζαν με τα μάτια μισάνοιχτα, αφήνοντας υπονοούμενα στα κορίτσια της παρέας. "Ουου, τον αισχρό. Φωτιά θα πέσει να μας κάψει" αναφώνησε η γειτόνισσα κι έκλεισε τα μάτια της για να μη δει την...καταβαράθρωση των ηθών. Και οι κόρες του σπιτιού, όμως, κοκκίνισαν με το θέαμα, ενώ τρόμος έζωσε τη ψυχή της Δώρας: "Πως θα τη βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος με αυτούς εδώ πέρα;". Η Νικόλ, ως η πιο χάι της παρέας είπε με ένα παράπονο: "Όλοι πισωγλέντηδες έχετε γίνει. Τι θα κάνουμε εμείς;". Αυτό, Σωτήρη μου, το αφήνω ασχολίαστο.

Το sex, πάντως, λείπει με το παραπάνω στον Τσάκα, ο οποίος προσπαθεί να βρει διάφορα υποκατάστατα για να ξεχαστεί. "Δεν θα τα καταφέρει" μου είπε με σοβαρό ύφος ο γείτονας. "Είναι σα να σε πιάνει κρίση υπογλυκαιμίας και για να σου περάσει τρως...λουκουμόσκονη" συνέχισε. Ο καράφλας του σπιτιού, το βράδυ της Δευτέρας εκεί που καθόταν στον καναπέ σκέφτηκε πως υπό κανονικές συνθήκες, την ώρα τούτη τη βροχερή θα ήταν μετά της Άνιας του και θα έκαναν ο, τι κάνει ένα ερωτευμένο ζευγάρι, πάνω στο άνθος της ηλικίας του. Το μυαλό του πήρε ανάποδες, πήγε στο ποδήλατο γυμναστικής και ξέδωσε. Ήταν όλο τρέλα πάνω στη σέλα, ενώ το κοντέρ πήρε φωτιά. Το κοινό από κάτω τον επευφημούσε κι αυτός περήφανος για το κατόρθωμά του, αφιέρωνε το σκηνικό στην αρραβωνιαστικιά του. Ωστόσο, από τις εκδηλώσεις αυτές έλειπε ο Ντίνος. Ο ελληνοαμερικάνος καθόταν μόνος του στο υπνοδωμάτιο και δεν είχε όρεξη για τίποτε. Η μόνη που ανησύχησε ήταν η Κατερίνα, η οποία έτρεξε να του προσφέρει ένα χάδι, μιαν αγκαλιά, όμως αυτός δε τη δέχτηκε. "Καλά έχω πει ότι είναι χαϊβάνι. Ά, ρε να είχα τα χρόνια του" είπε με ένα παράπονο ο γείτονας, βλέποντας το Ντίνο να προτιμά τη μοναξιά από την...Κατερίνα.