Περιμένουν παιδί Κούγιας - Βατίδου

02.11.2001
Αγαπημένε μου Λευτέρη, μες στην τρελή χαρά με πήρε τηλέφωνο η θεια μου, ανακοινώνοντας μου το νέο της χρονιάς. "Ο Αλέξης Κούγιας θα γίνει πατέρας" είπε προσμένοντας απάντηση. Εγώ, πάλι, στη μούγκα, έκανα σα να ακούω κάθε μέρα τέτοια νέα.
Αγαπημένε μου Λευτέρη,


Μες στην τρελή χαρά με πήρε τηλέφωνο η θεια μου, ανακοινώνοντας μου το νέο της χρονιάς. "Ο Αλέξης Κούγιας θα γίνει πατέρας" είπε προσμένοντας απάντηση. Εγώ, πάλι, στη μούγκα, έκανα σα να ακούω κάθε μέρα τέτοια νέα. "Τι νεκρική σιγή είναι αυτή; Δε θα πεις τίποτε; Ένα γουάου, ένα μπράβο στα παιδιά. Κοτζάμ Κούγιας θα γίνει πατέρας κι εσύ το περνάς στα ψιλά;" με μάλωσε. Η αλήθεια, δεν ξέρω γιατί αντέδρασα έτσι. Συνήθως σε κάτι τέτοια πετάω τη σκούφια μου ή ανοίγω μπουκάλι για να γιορτάσω το γεγονός.

Πέρα τούτου, ο γνωστός δικηγόρος, μόλις πληροφορήθηκε τα χαρμόσυνα νέα από τη σύζυγό του Εύη Βατίδου, τρελάθηκε από τη χαρά. Αγκάλιασε την αγαπημένη του, ένα δάκρυ κύλησε από το δεξί του μάτι και με κομπιαστή φωνή είπε: "Σε ευχαριστώ αγάπη μου. Με έκανες τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου". Και η αγάπη του, όμως, η οποία διανύει τον τρίτο μήνα, είναι το ίδιο ευτυχισμένη. Κι ας απουσιάσει για ένα σεβαστό διάστημα από τις πασαρέλες. Εξάλλου, μετά το γάμο τους, στις 4 Ιανουαρίου 20001, έκανε συγκεκριμένες εμφανίσεις, καθότι έπρεπε να προπονηθεί για το ρόλο της...μάνας.

Ο Κούγιας ανακοίνωσε τα μαντάτα ενώπιον των καμερών, αλλά δε θέλησε να πει πολλά πράγματα. Αρκέστηκε στη δήλωση, που ειλικρινά συγκίνησε βαθύτατα τη θεία μου: "Έχω τα ίδια συναισθήματα με τους απλούς ανθρώπους". Ξέρεις, πόσο σημαντικό είναι αυτό; Όταν γίνεις μια μέρα κι εσύ πατέρας να σκεφτείς εκείνη στιγμή "Πω, ρε συ. Έτσι ένιωσε και ο Κούγιας"!