Τα γενέθλια της Ρόμπερτς

02.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, το Χόλιγουντ είχε περιέλθει σε μία περίοδο, πένθους, πόνου και περισυλλογής. Τα πάρτι και οι κοσμικές εκδηλώσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού. Ευτυχώς, έκανε πάρτι γενεθλίων η Τζούλια Ρόμπερτς και οι κοσμικογράφοι έχουν να ασχολούνται.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, το Χόλιγουντ είχε περιέλθει σε μία περίοδο, πένθους, πόνου και περισυλλογής. Τα πάρτι και οι κοσμικές εκδηλώσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού και οι κοσμικογράφοι της περιοχής, άρχιζαν να ψάχνουν στις μικρές αγγελίες δουλειά ολιγόωρης απασχόλησης. Μέχρι, που έκανε η Τζούλια Ρόμπερτς, τις προάλλες, πάρτι γενεθλίων κι έχουν ακόμη να γράφουν.

Η γνωστή ηθοποιός, κατόπιν ωρίμου σκέψεως δικής της και του καλού της, αποφάσισαν να γιορτάσουν το γεγονός με την παρέα καλών φίλων και όχι μόνοι τους σε ακριβό ρεστοράν υπό το φως των κεριών και τη μπάντα να παίζει κοψοφλεβάρικα άσματα. Κάλεσαν, λοιπόν, τον Τζόρτζ Κλούνει, τον Μπραντ Πιτ με τη Τζένιφερ Άνιστον και τον Άντι Γκαρσία και όλοι μαζί στην έπαυλη γνωστού παραγωγού, στο Μαλιμπού το έκαψαν μέχρι πρωίας. Η Τζούλια φρόντισε με το παραπάνω τους καλεσμένους της, ενώ ο μπουφές ήταν πλούσιος σε εδέσματα και...χοληστερίνη. Είχε από πάπια μέχρι αρνάκι στη σούβλα και από τούρτα παγωτό μέχρι κέικ με μους σοκολά.

Όλοι τους έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και κατά τις 2 τα ξημερώματα το διέλυσαν, καθότι το ξενύχτι δεν ενδείκνυται για την επιδερμίδα. Ο, δε, αγαπημένος της κάμεραμαν, ενθουσιάστηκε με τις υψηλές γνωριμίες που έκανε τη βραδιά αυτή, αλλά και με τον χαρακτήρα τους. Αυτοί, πάλι, αν και τον συμπάθησαν, δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό, καθότι Τζούλια είναι αυτή. Και με τους προηγούμενους είχαν ξετρελαθεί, αλλά τι κατάλαβαν;