Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

29.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, λίγες μέρες ακόμη να δω Big Brother και θα πειστώ ότι η «καθημερινότητα στους τρεις τοίχους του σπιτιού» αντιγράφει την...Τόλμη και Γοητεία. Μίση, αχαλίνωτα πάθη, ζήλιες, μικρότητες, κλίκες, όλα τα έχει ο μπαξές, ενώ κάθε που έρχεται η ώρα της ψηφοφορίας, βγαίνουν όλα στην επιφάνεια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες μέρες ακόμη να δω Big Brother και θα πειστώ ότι η «καθημερινότητα στους τρεις τοίχους του σπιτιού» αντιγράφει την...Τόλμη και Γοητεία. Μίση, αχαλίνωτα πάθη, ζήλιες, μικρότητες, κλίκες, όλα τα έχει ο μπαξές, ενώ κάθε που έρχεται η ώρα της ψηφοφορίας, βγαίνουν όλα στην επιφάνεια. Αυτή την εβδομάδα, στα χέρια του κοινού περιήλθαν τέσσερα άτομα και ουχί τρία ως είθισται, λόγω ισοψηφίας (αν μη τι άλλο υπάρχει ένας πλουραλισμός επιλογών). Ο Πρόδρομος και ο Γιώργος επιβεβαίωσαν τον τίλο των «φαβορί», συγκεντρώνοντας τις (κατά τον προυσιαστή του Big Brother, αλλά και των παικτών είναι ο ψήφος) περισσότερους ψήφους.

Ο, μεν, Σκοπελίτης πήρε «κεφάλι» και σε αυτό βοήθησε ο καβγάς του με τον Ντίνο, τον οποίο -αν θυμάσαι- στόλισε με τα καλύτερα επίθετα που κυκλοφορούν στην Τρούμπα, και στην Αθηνάς κι Ευριππίδου γωνία. Οι συγκάτοικοι, στους οποίους έκατσε «βαρύ» το πολιτισμικό ξέσπασμα του Προδρόμου, τον ψήφισαν σχεδόν όλοι. Ο Γιώργος πάλι, επιλέχθηκε κατά το «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», πληρώνοντας έτσι την πολύ παρέα με τον «D.j Pro». Εδώ, που τα λέμε οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους, είναι συνέχεια μαζί, «θάβουν» μαζί και γενικά «η κλίκα βλάπτει σοβαρά το παιχνίδι».

Ο Ντίνος, πάλι, συγκέντρωσε 3 ψήφους, 2 από τον Πρόδρομο, ο οποίος ποτέ δεν συγχώρεσε το γεγονός ότι ο Ελληνοαμερικάνος- Ελληνογερμανός μετά τον καβγά απαίτησε να του ζητήσει δύο φορές...Συγνώμη. «Του 'πα μια φρα, του 'πα δυο φρες συγνώμ, τι θελ ου Ντινς και μι τα ζαλιζ;» αναρωτήθηκε ο Πρόδρομος στον Μεγάλο Αδελφό.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ελίνα. Η Βολιώτισσα πήρε 3 ψήφους, εκ των οποίων οι 2 από τη Δώρα, η οποία στους χαλεπούς καιρούς της συγκατοίκησης λησμόνησε το ''Γυναίκες ενωμένες, ποτέ νικημένες''. Όπως εξήγησε η Θεσσαλονικιά "τις τελευταίες μέρες αν δεν περνάει κάποια ίωση, τότε κάτι...έχει" , την ψήφισε διότι έχει την εντύπωση ότι η Ελίνα τη ζηλεύει και θέλει το κακό της. Να για παράδειγμα, το Σάββατο μπήκε στο δωμάτιο, όπου η Δώρα ήταν ξαπλωμένη με τα μάτια βουρκωμένα. Χωρίς να της δώσει σημασία, να τη ρωτήσει, ρε αδελφέ, για 169η φορά «Τι έχεις Δώρα μου και κλαίς», πήρε το string από το συρτάρι κι έφυγε σαν ξένη. Και το...πλήρωσε!