Νέος έρωτας για την Θεοδωρίδου!

09.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο έρωτας με έρωτα περνάει και η Νατάσσα Θεοδωρίδου το ξέρει πιο καλά. Η αοιδός χώρισε με τον Αλέξη Λαμπρίδη και χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο έρωτας με έρωτα περνάει και η Νατάσσα Θεοδωρίδου το ξέρει πιο καλά. Η αοιδός χώρισε με τον Αλέξη Λαμπρίδη και χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι σύναψε σχέση με τον Σέρο Μύρτα. Στην αρχή, κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες ότι η Νατάσσα ερωτεύθηκε νεαρό επιχειρηματία και πριν γίνουν σούσουρο, αυτή έκανε δημόσια εμφάνιση με το νέο αγαπημένο της.

Να μας βγάλει και από τον κόπο να ψάξουμε. Το ζευγάρι εθεάθη να πίνει τον καφέ του σε γνωστό στέκι της Παραλιακής και ήταν αρκετά διαχυτικό. Ειδικά, η Θεοδωρίδου, η οποία δεν είχε πρόβλημα να αγκαλιάσει τον Σέρο και να του ρίχνει κάπου κάπου κι ένα πεταχτό φιλάκι.

Αλήθεια, με τον Αλέξη τι έγινε; Έλα μου ντε. Προφανώς αυτό που λένε: «Μάτια που δεν βλέπονται, εύκολα ξεχνιούνται» ίσχυσε στην περίπτωση τους και η απόσταση Λονδίνο - Αθήνα, τους «έφαγε». Πάντως, ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος, γι αυτό και πολλοί όταν είδαν την αοιδό με τον Μύρτα σε εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού απόρησαν πως έχασαν τόσα επεισόδια. Άσε, που για τον Σέρο ακούγαμε κάθε λίγο και λιγάκι για σχέση με διάφορα μοντέλα, τραγουδίστριες και ηθοποιούς.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]