Ένα ζευγάρι αλλιώτικο από τα άλλα!

10.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα ζευγάρι αλλιώτικο από τα άλλα είναι η Ναταλία Γερμανού και ο Θάνος Τζάνης, οι οποίοι αν και ερωτευμένοι, είναι σίγουροι πως θα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα ζευγάρι αλλιώτικο από τα άλλα είναι η Ναταλία Γερμανού και ο Θάνος Τζάνης, οι οποίοι αν και ερωτευμένοι, είναι σίγουροι πως θα χωρίσουν. Δεν είπαν σήμερα αύριο, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει και αυτό. Μάλιστα, το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί για πρώτη φορά για εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου κάνουν και την μεγάλη δήλωση: «Ξέρουμε ότι η σχέση μας δεν θα κρατήσει για πάντα»! Έτσι, να μαθαίνουν και οι άλλοι.

Η Ναταλία και ο Θάνος, λοιπόν, ανέλυσαν τη σχέση τους κι εμείς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι... «αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε»! Αν κι έχουν κάποιες διαφωνίες στις απόψεις, όπως στο θέμα της ζήλειας της απιστίας, του γάμου και των παιδιών. Τι κι αν ο Τζάνης είναι μικρός σε ηλικία, 25 χρονών παλικαράκι; Έχει απόψεις ενός ώριμου άνδρα, σε αντίθεση με την μεγαλύτερη Ναταλία που είναι πολύ «προχώ».

Δηλώνει, δηλαδή, πως δεν έχει πρόβλημα με την απιστία, θα συγχωρούσε ένα κέρατο, δεν θέλει να παντρευτεί ξανά, ενώ αν θελήσει να αποκτήσει ένα παιδί, θα υιοθετήσει. Αντίθετα, ο Θάνος θέλει κάποια στιγμή να παντρευτεί, να κάνει πολλά παιδιά, έχει πρόβλημα με το κέρατο και πως αν η σύντροφος του τον απατούσε, θα εφάρμοζε τον «άγραφο νόμο»... εσύ στο χώμα κι εγώ στη φυλακή!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]