Χωρίζει η Μαντόνα;

07.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σοβαρά προβλήματα περνάει γι ακόμη μία φορά ο γάμος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι, με τη διαφορά ότι τώρα τα πράγματα είναι πιο σοβαρά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σοβαρά προβλήματα περνάει γι ακόμη μία φορά ο γάμος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι, με τη διαφορά ότι τώρα τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και το διαζύγιο βρίσκεται προ των πυλών. Ρουφ - φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε πως το ζευγάρι μετά την υιοθεσία του μικρού Ντέιβιντ έχει πολλά προβλήματα και οι τσακωμοί τους είναι επί καθημερινής βάσης και πολύ έντονοι.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τις τελευταίες μέρες κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Σου λέει, δηλαδή, ο ρουφ, πως και άλλες φορές τσακώνονταν, αλλά ποτέ δεν κοιμούνταν χωριστά. Άρα τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια; Η Μαντόνα που τσακώνεται με τον Γκάι! Πάντως, ο ρουφ πιστεύει πως το διαζύγιο θα έρθει και δεν αποκλείεται - αν συνεχίσουν έτσι - να γίνει πολύ σύντομα.

Βλέπεις, ο Γκάι ενοχλήθηκε πολύ με τον τρόπο που έγινε η υιοθεσία του Ντειβιντ και όλη τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Γι αυτό και δε συνόδεψε την σύζυγό του στο τελευταίο της ταξίδι στο Μαλάουι. Τι κι αν αυτή έκλαιγε και σπάραζε να πάει μαζί της; Το αυτί του Ρίτσι δεν ίδρωνε και όπως λέει ο ρουφ τους, αν δεν ήταν ο γιος τους, Ρόκκο θα είχε εγκαταλείψει τη συζυγική κλίνη πολύ καιρό πριν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]