Στη φυλακή η Παρίς!

07.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, ενίοτε, όμως, είναι και για πλούσιες και άτακτες κληρονόμους. Όπως καλή ώρα η Παρίς Χίλτον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, ενίοτε, όμως, είναι και για πλούσιες και άτακτες κληρονόμους. Όπως καλή ώρα η Παρίς Χίλτον, η οποία στη ζωή της έχει δοκιμάσει τα πάντα, εκτός από το να είναι έγκλειστη σε φυλακή. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά και στις 5 Ιουνίου, το animal party του Χόλιγουντ, θα περάσει τη σιδερένια πόρτα. Εκεί, να δεις πάρτι που θα κάνουν οι υπόλοιπες έγκλειστες.

Η Χίλτον, λοιπόν, καταδικάστηκε σε 45 μέρες φυλάκιση, επειδή συνελήφθη να οδηγεί χωρίς άδεια οδήγησης, την οποία της είχαν αφαιρέσει όταν την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη. Έτσι, το δικαστήριο αποφάσισε να της επιβάλλει ποινή φυλάκισης 45 ημερών, αφού παραβίασε την αναστολή.

Η Παρίς στην αρχή ήταν πολύ cool καθώς πίστευε πως κι αυτή τη φορά θα την βγάλει... λάδι. Έλα, όμως, που υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο κι όταν άκουσε τον δικαστή άρχιζε να ουρλιάζει και να τον βρίζει λέγοντας του πως είναι αξιολύπητος. Η ποινή θα ισχύσει από τις 5 Ιουνίου, οπότε μέχρι τότε η Χίλτον προλαβαίνει να ράψει μία Gucci στολή φυλακής. Μην πάει και σαν τον λέτσο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]