"Πουλάει" το δράμα της Χατζηβασιλείου!

09.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Φέτος οι περισσότερες εκπομπές στον Alpha δείχνουν να περνούν δύσκολες στιγμές και να μην μπορούν να σταυρώσουν ένα νούμερο της προκοπής στον πίνακα της AGB.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φέτος οι περισσότερες εκπομπές στον Alpha δείχνουν να περνούν δύσκολες στιγμές και να μην μπορούν να σταυρώσουν ένα νούμερο της προκοπής στον πίνακα της AGB. Ακόμη και η Ελένη Μενεγάκη, που ήταν από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού τα έχει βρει σκούρα απέναντι στους ΚαραμεροΧαριτάτους.

Ωστόσο, στην Κάντζα υπάρχουν κάποια ονόματα, που όχι μόνο αντέχουν ακόμη, αλλά βγάζουν τον Alpha ασπροπρόσωπο με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Λάκης Λαζόπουλος, Ναταλία Γερμανού και Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «καλημέρα» έχουν δείξει ότι φέτος θα έχουν μία εύκολη και κερδοφόρα (σε τηλεθέαση) χρονιά. Η Χατζηβασιλείου με το «Πάμε πακέτο» ξεκίνησε δυνατά και κάτι μας λέει ότι η Βίκυ θα συνεχίσει στις υψηλές επιδόσεις των προηγούμενων σεζόν.

Τι κι αν ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, ενώ η οικονομική κρίση του έχει αδειάσει την τσέπη; Βρίσκει τη διάθεση και το κουράγιο (καθώς και τα λεφτά για να αγοράσει πακέτα χαρτομάντιλα) να ρίξει μαύρο δάκρυ με τις οικογενειακές ιστορίες της Χατζηβασιλείου. Απόδειξη; Την Πέμπτη η εκπομπή έκανε 29,1% τηλεθέαση, έχοντας απέναντι της τόσο την «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (θα μου πεις, βαρεθήκαμε τα πολιτικά όλο τον προηγούμενο μήνα, καλύτερο το δράμα της Βίκυς), αλλά και την ταινία «Sex and the City» στο Star.

Μάλιστα, το «Πακέτο» έφθασε να κάνει ακόμη και 36,5% τηλεθέαση και αγαπημένε μου είναι να απορείς με την ευαισθησία του Έλληνα σε διάφορα οικογενειακά δράματα. Χαμένα αδέλφια βρίσκονται μετά από χρόνια, η μάνα που έχασε το παιδί και το ξαναβρίσκει, το παιδί που βρίσκει τον πατέρα και του τα σούρει που όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας άκαρδος γονιός.... Και η Βίκυ κάπου εκεί στην άκρη σένια μες στα ακριβά της σύνολα να κλαίει με μαύρο δάκρυ, αλλά όχι το μακιγιάζ της δεν παθαίνει τίποτε. Ίχνος μουτζούρας δεν φεύγει από τη μάσκαρα και το eye liner...

Απορία: Στον Alpha έχουν το "Πακέτο" στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Με το μπαρδόν, αλλά οι υπεύθυνοι εκεί διασκεδάζουν με τις ιστορίες τους; Γιατί εμένα, με πιάνει η ψυχη μου κάθε φορά και στο τέλος της εκπομπής γίνομαι ένα ράκος. Άσε, που απειλώ τον μπαμπά μου να μη μας εγκαταλείψει ποτέ και ο έρμος νομίζει ότι το παιδί του (εγώ δλδ) παίρνει ληγμένα. Άκου, ψυχαγωγική εκπομπή.