Προβλήματα στη σχέση Χρήστου - Δώρας

12.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τις τελευταίες μέρες έχουμε καθηλωθεί μπροστά στις τηλεοράσεις, περιμένοντας με αγωνία και λαχτάρα το Big Brother για να δούμε πως θα εξελιχθεί το πάθος του Χρήστου και της Δώρας. Τα σημάδια που μας έρχονταν ήταν αν μη τι άλλο ευοίωνα, μέχρι τη στιγμή που μπήκαν ανάμεσά τους τρίτα πρόσωπα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες έχουμε καθηλωθεί μπροστά στις τηλεοράσεις, περιμένοντας με αγωνία και λαχτάρα το Big Brother για να δούμε πως θα εξελιχθεί το πάθος του Χρήστου και της Δώρας. Τα σημάδια που μας έρχονταν ήταν αν μη τι άλλο ευοίωνα και η μεγάλη στιγμή που ο μελαχρινός νέος θα "κουτούπωνε" τη...δύσκολη Θεσσαλονικιά δεν θα αργούσε να έρθει. Έλα, όμως που τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας λες και το κάνουν επίτηδες έχουν βαλθεί να μας σπάσουν τα νεύρα. Έχουν αρχίσει τον Χρηστακη στο μπούρου-μπούρου για τη Δώρα ότι τάχα μου είναι διπρόσωπη, ότι κρύβει πολλά από το παρελθόν της, ότι κοροϊδεύει τους πάντες και άλλα τέτοια.

Μα απορώ, βρε Σωτήρη μου, τους είπε κανείς ότι ο Χρηστάκης θέλει να την παντρευτεί; Γιατί, δεν τον αφήνουν τον άνθρωπο στην ησυχία του και τον "έρωτά" του, που ο δύσμοιρος πάει να βγάλει όψιμη...ακμή; Κι αυτός, πάλι τους ακούει με μεγάλη προσοχή, με αποτέλεσμα να έχει περιοριστεί με τη Δώρα σε κάτι αγκαλίτσες του τύπου "κάτσε να γείρω στην πλάτη σου γιατί πιάστηκε ο σβέρκος μου ή φέρε μου το μπράτσο σου για μαξιλάρι. Που να τρέχω τώρα στο δωμάτιο". Αυτό, όπως καταλαβαίνεις είχε ως συνέπεια - και δεν το λέω εγώ, αλλά κι άλλοι πολλοί σοβαροί οικογενειάρχες - να βρίσκουμε χαρά στο πρωινό ξύπνημα του Χρήστου ή του Κώστα, που αγουροξυπνημένοι, φορώντας το μποξεράκι τους πηγαίνουν να πλύνουν τα δόντια τους ή τη στιγμή που η Κατερίνα, η Δώρα και τα άλλα κορίτσια γυρισμένες πλάτη φορούν το στηθόδεσμό τους που το άτιμο κουμπώνεται με ιδιαίτερη δυσκολία.

Βέβαια, έχουμε κι άλλο ένα "ζευγαράκι" που προσπαθεί να κάνει κάτι, το Ντίνο και την Κατερίνα, όμως μπροστά στο Χρήστο με τη Δώρα είναι όπως ο Γιώργος Καμπανέλλης με την Ντίνα Τριάντη, μπροστά στον Ανδρέα Μπάρκουλη και τη Μαίρη Χρονοπούλου. Ο ελληνοαμερικάνος από την Πέρα Πανάγια της Κάτω Βόλτας Σερρών και η ξανθιά κοπέλα από την Κυψέλη κάθε λίγο και λιγάκι αγκαλιάζονται τρυφερά, αυτή τον πειράζει για τον αθώο του χαρακτήρα, ενώ την 33η μέρα χόρεψαν ένα μπλουζ στην πίστα, με τόση άνεση και τρυφερότητα, βάζοντας με σε μεγάλες σκέψεις. Καθώς Σωτήρη μου "Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα". Συμφωνείς;