Η εξομολόγηση της Μιρέλας

12.10.2001
Αγαπητέ Γιώργο, με μια άνευ προηγουμένου χαρά η θεία μου με πληροφόρησε ότι το διαζύγιο των Τζελίλη είναι οριστικό. Μετά από δύο μήνες βασανιστικής σιωπής, η Μιρέλα Μανιάνι -πλέον- παραδέχτηκε δημοσίως ότι χώρισε με τον σύζυγό της Γιώργο.
Αγαπητέ Γιώργο,


Με μια άνευ προηγουμένου χαρά η θεία μου με πληροφόρησε ότι το διαζύγιο των Τζελίλη είναι οριστικό. "Να λιμπίζεται άραγε τον αρσιβαρίστα γι αυτό και αντέδρασε έτσι" σκέφτηκα... για να πάρω αμέσως την απάντηση. "Δεν ξέρεις όλο αυτό τον καιρό τι άχτι το είχα να πούνε ρε αδελφέ μια κουβέντα: χωρίσαμε. Πως κάνει, δηλαδή, ο υπόλοιπος κόσμος". Μετά, λοιπόν, από δύο μήνες βασανιστικής σιωπής, η Μιρέλα Μανιάνι -πλέον- παραδέχτηκε δημοσίως ότι χώρισε με τον σύζυγό της Γιώργο.

Μη φανταστείς, όμως ότι ήταν και φλύαρη. Είπε λίγες κουβέντες και μετρημένες, καθότι δε επιθυμεί ένα προσωπικό θέμα όπως το διαζύγιο να γίνει βορά των δημοσιευμάτων. Το ζευγάρι Γιώργο μου χώρισε με το που γύρισε η Μιρελα από το Έντμοντον του Καναδά, μετά από πρόταση του Γιώργου. Κι αυτός ο αθεόφοβος, δεν ξέρει ότι σε τέτοιες στιγμές χαράς δε λένε δυσάρεστα πράγματα; Μα να μην αφήσει λίγο τη γυναίκα να χαρεί τη επιτυχία της; Αυτή, ωστόσο, είναι η μία θεωρία, διότι υπάρχει και μια δεύτερη που θέλει τη Μιρέλα να ζητά το διαζύγιο, επειδή οι διαφορές που τους χώριζαν ήταν τεράστιες.

Να ας πούμε ο Τζελίλης διάγει τον αθλητικό βίο με τόση ευλάβεια που λέξεις όπως: καφετέρια, κλαμπ, μπουζούκια, διακοπές, βόλτες είναι απαγορευμένες. Την κατάσταση αυτή, λοιπόν δεν άντεξε η ακοντίστρια μας, γι 'αυτό και σηκώθηκε κι έφυγε. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι στο σπίτι τους στο Νέο Ηράκλειο μπήκε ένα τεράστιο "Ενοικιάζεται τεσσάρι, οροφοδιαμέρισμα, με αυτόνομη θέρμανση και boiler. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις, γιατί εδώ έμενε ζευγάρι Ολυμπιονικών μας". Ο Γιώργος πήρε τη Mercedes, μια βαλίτσα ρούχα και μετακόμισε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ενώ η Μιρελα μένει προσωρινά σε μια φίλη της στην Καλογρέζα. Τη στιγμή αυτή που σου γράφω, εκείνη είναι για διακοπές στο εξωτερικό κι εκείνος προπονείται σκληρά στο ΟΑΚΑ. Απ' ότι είπε η Μανιάνι, δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το διαζύγιο, αλλά δε θα αργήσει να γίνει. Πάντως, οι δύο τους παραμένουν φίλοι και καμιά φορά τα λένε και από το τηλέφωνο. Ωραία πράγματα.