Θύμα ξυλοδαρμού ο Θέμελης

12.10.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, Κλαίγοντας με αναφιλητά η 15χρονη ξαδέρφη μου με πληροφόρησε ότι ο αγαπημένος της καλλιτέχνης Μιχάλης Θέμελης - επονομαζόμενος και ως Ρίκι Μάρτιν της Ελλάδος - έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο καμαρίνι του, στο κέντρο Di-Em.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Κλαίγοντας με αναφιλητά η 15χρονη ξαδέρφη μου με πληροφόρησε ότι ο αγαπημένος της καλλιτέχνης Μιχάλης Θέμελης - επονομαζόμενος και ως Ρίκι Μάρτιν της Ελλάδος - έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο καμαρίνι του, στο κέντρο Di-Em. Το σωστότερο και δικαιότερο για τον ίδιο, πάντως, είναι να πούμε ότι έπεσε θύμα της ίδιας του της "ομορφιάς" που βάζει σε πειρασμό τον γυναικείο πληθυσμό της χώρας, παντρεμένο και μη. Μετά το τέλος του δεύτερου μέρος του προγράμματός του, ο αοιδός ικανοποιημένος με τον εαυτό του, που για μια ακόμη φορά ξεσήκωσε τα πλήθη, πήγε στο καμαρίνι του για να υποδεχθεί για λίγο τους φαν του και μετά να την κάνει για το σπίτι.

Τρεις θαυμάστριές του πήγαν και του ζήτησαν ένα αυτόγραφο. Τι πιο φυσικό για έναν καλλιτέχνη; Οι δύο από αυτές, αφού το πήραν έφυγαν για το τραπέζι, αφού στην πίστα είχε ανέβει ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η τρίτη και φανατικότερη παρέμεινε, διότι ήθελε να πει δυο τρεις κουβεντούλες με τον Μιχάλη σε επίπεδο καλλιτέχνη - θαυμαστή. Η πόρτα πίσω της έκλεισε κι εδώ το πράγμα αρχίζει να περιπλέκει. Η πλευρά του Θέμελη λέει ότι οι δυο τους σε απόσταση ασφαλείας και ιεραρχίας - αυτός στον καναπέ, αυτή όρθια - άρχισαν να συζητούν περί ανέμων και υδάτων. Μετά από πέντε λεπτά κι ενώ η κουβέντα είχε αποκτήσει ένα άλφα επίπεδο, μπούκαρε μέσα ωσάν ταύρος μαινόμενος ο συνοδός της κοπέλας κι αφού της έριξε τρεις γροθιές, γύρισε στον Θέμελη. Τον άρχισε στις μπουνιές και τις κλοτσιές κι ευτυχώς που ο καλλιτέχνης τυγχάνει και γυμναστής και τη γλίτωσε με μερικές μώλωπες στο πρόσωπο.

Η άλλη πλευρά, υποστηρίζει ότι ο συνοδός, αφού έψαξε την καλή του σε όλο το μαγαζί: στις τουαλέτες γυναικών και ανδρών, στην κουζίνα, στα καμαρίνια, τη βρήκε στον Θέμελη να κάθεται στα γόνατα του και να μιλούν. Μόλις τον είδαν πετάχτηκαν πάνω σαν ελατήρια, διότι και να του έλεγαν "Κάτσε να ακούσεις κι εσύ την Κοκκινοσκουφίτσα" σιγά μη τους πίστευε. Τώρα, Τζίνα μου που κρύβεται η αλήθεια δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Πάντως, ο Έλληνας Ρίκι Μάρτιν αποχώρησε από το σχήμα, καθώς δε βρήκε την υποστήριξη που θα ήθελε να είχε από τους επιχειρηματίες του κέντρου. Τι να κάνουμε, αυτό είναι το τίμημα του ωραίου καλλιτέχνη.