Η τύχη της Μαίρης και του Φίλιππα

11.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αν είδες χθες το πρωί ένα καραβάνι ανδρών να κατευθύνεται στην πλατεία των Αγ. Αναργύρων, δεν ήταν τίποτε το σπουδαίο. Απλά εκεί βρισκόταν η Μαίρη, η οποία είναι κι επίσημα συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη. Και ο Φίλιππας, όμως, δεν πάει άσχημα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν είδες χθες το πρωί ένα καραβάνι ανδρών να κατευθύνεται στην πλατεία των Αγ. Αναργύρων, δεν ήταν τίποτε το σπουδαίο. Απλά εκεί βρισκόταν η Μαίρη. Η "εθνική μας μπαργούμαν" που το μέλλον της, ως φαίνεται, διαγράφεται λαμπρό στην τηλεόραση είναι κι επίσημα συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη. Επειδή το κυλικείο έχει αναλάβει μια οικογένεια - ο πατέρας, η μάνα και οι ωραιότατες κόρες - κι επειδή η Ελένη κατασυμπάθησε τη Μαιρούλα, βλέποντας ότι εκτός από ταλέντο είναι ένα καλό κορίτσι, της έδωσαν μια θέση δίπλα στον Παπανώτα. Μαζί του πηγαίνει σε διάφορες πλατείες της Αττικής, στήνουν το καραόκε και περιμένουν το κοινό τους να έρθει να ξεδιπλώσει τις τραγουδιστικές του ικανότητες. Η Μαίρη είναι το όντι συγκλονιστική στο ρόλο της, κρατώντας το μικρόφωνο κι αναγγέλλοντας τον...καλλιτέχνη με επαγγελματισμό. Λίγο ακόμα και θα τη "φάει" τη δουλειά του Παπανώτα. Η ξανθιά νέα, λοιπόν αποκαταστάθηκε επαγγελματικά, ενώ και ο Φίλλιπας δεν πάει άσχημα.

Όσοι άνδρες επιθυμούσαν να φτιάξουν κορμί αλά...Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ απευθύνθηκαν στο "μάστορα" του είδους, Φίλιππο. Κάτι οι ασκήσεις που έκανε νυχθημερόν στο σπίτι, κάτι τα στιβαρά του μπράτσα, ήρθαν οι δουλείες και άνοιξαν. Ουρές σχηματίζονται έξω από το γυμναστήριο του, ικετεύοντας για μια εγγραφή. Αφού, για να τους προλάβει όλους σκέφτηκε να φτιάξει ένα e- mail, όπου μπορούν να τον βρίσκουν ανά πάσα στιγμή. Και να μην ενοχλούν όσους τυχαίνει να φέρουν το τιμημένο -πλέον- επίθετο, Χάρης. Αλλά και ο Ντίνος - αν και δεν έχει βγει ακόμη - φρόντισε να κάνει κόλπα, όπως στο Αμέρικα. Σίγουρος ότι η καλοκάγαθη καρδιά του και ο ειλικρινής του χαρακτήρας θα εκτιμηθούν από το κοινό, έφτιαξε ένα φαν κλαμπ, όπου οι "πιστοί" του θα μπορούν να προμηθεύονται φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, μπλουζάκια που θα γράφουν I Love Dinos, κούπες με το πρόσωπό του, φλιτζάνια, μπρελόκ, στυλό κ.α.

Στα του σπιτιού τώρα, την 32η μέρα, δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα στον Πρόδρομο και την Κατερίνα. Η νεαρά δεν τυγχάνει και η πρώτη χορευταρού και ο Σκοπελίτης σε ρόλο "Αρχηγός του τάγματος" της είπε να σηκωθεί να φύγει. Άκου πράγματα! Τα αίματα άναψαν και ο "Τσάκας" σε ρόλο πυροσβέστη έβαλε μια τάξη. Μετά, ο Πρόδρομος ζήτησε συγνώμη. Από το μέτωπο Χρήστος - Δώρα δεν είχαμε εξελίξεις. Τα πράγματα ήταν υποτονικά και ο Θεός να με βγάλει ψεύτρα, αλλά νομίζω ότι τα σχόλια των αγοριών προβλημάτισαν το νεαρό. Δεν τον πτόησαν, όμως, να ζητήσει από την Κατερίνα να κοιμηθούν αγκαλίτσα ένα βράδυ, διότι φοβάται το σκοτάδι, ενώ όταν ήταν μικρός έτρεχε στην αγκαλιά της μαμάς του για να τον προστατέψει. Το Κατερινάκι δεν αρνήθηκε, αλλά τον έβαλε στη λίστα αναμονής, καθώς προτεραιότητα έχει ο Ντίνος με τον μικρό...Ντίνο που συμβαίνει να είναι κατεργάρης, όταν βρίσκεται κάτω από σεντόνια.