Χώρισαν(;) Τζώρτζογλου - Γεωργιάδου

10.10.2001
Αγαπημένη μου Έβελυν, σε μεγάλο προβληματισμό έχει πέσει η κομμώτρια του διπλανού τετραγώνου, επειδή δεν ξέρει αν ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι μόνος ή όχι. Η Λούλα τυγχάνει μεγάλη φαν του ηθοποιού και η είδηση ότι χωρίζει από τη Μαρία Γεωργιάδου την χαροποίησε ιδιαίτερα.
Αγαπημένη μου Έβελυν,


Σε μεγάλο προβληματισμό έχει πέσει η κομμώτρια του διπλανού τετραγώνου, επειδή δεν ξέρει αν ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι μόνος ή όχι. Η Λούλα - περί της οποίας ο λόγος - τυγχάνει μεγάλη φαν του ηθοποιού και η είδηση ότι χωρίζει από τη Μαρία Γεωργιάδου την χαροποίησε ιδιαίτερα. "Ζουν χωριστά. Είναι σίγουρο. Ο Στράτος πήγε και νοίκιασε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας" μου είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης.

Κι αν το νοίκιασε για να τον βολεύει στις υποχρεώσεις του στο κέντρο; Ο άνθρωπος το χειμώνα που μας έρχεται θα έχει φορτωμένο πρόγραμμα, με θέατρο, τηλεόραση, φωτογραφήσεις και τα συναφή. Οπότε, κάποιες μέρες που θα βαριέται να ανεβαίνει μέχρι το Χαλάνδρι, όπου και βρίσκεται η συζυγική του κλίνη, θα μένει στο δυάρι. Όταν της είπα τα καθέκαστα, κρύος ιδρώτας την έλουσε κι ένιωσε να χάνεται σε άλλους κόσμους, οπότε προκειμένου να αρρωστήσει, σηκώθηκε κι έφυγε. Η αλήθεια, πάντως Έβελυν είναι ότι οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες να ζει χωριστά όλο και πληθαίνουν. Κι αν σκεφτείς ότι "Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά" τότε ...

Οι δυο τους, μέχρι στιγμής αρνούνται τα περί χωρισμού, ενώ δε διαψεύδουν τα περί τσακωμού. Εξάλλου, όλα τα ζευγάρια του κόσμου έχουν τα καβγαδάκια τους, ενώ το συγκεκριμένο έχει επιδείξει στα 10 χρόνια γάμου μια επιρρέπεια στα ... μαλλιοτραβήγματα. Προς το παρόν και να θέλουμε να μάθουμε κάτι, δεν είναι εφικτό καθότι ο Στράτος μετακόμισε με τη Δήμητρα Ματσούκα, στη Θεσσαλονίκη, για το ανέβασμα της παράστασης "Χαίρω πολύ". Τι δηλαδή, μόνο το αθηναϊκό κοινό θα απολαύσει το εκρηκτικό δίδυμο και δη τη Δημητρούλα; Εκεί, θα μείνουν - αν δεν απατώμαι - τρεις ολόκληρους μήνες, αλλά μην προτρέξει ο νους σου στο πονηρό. Δεν τρέχει τίποτε μεταξύ τους, είναι μόνο φίλοι. Τα παιδιά, βλέπεις, είναι δύο επαγγελματίες ηθοποιοί, που εκτός από τις υποκριτικές τους ανησυχίες βρήκαν κοινά σημεία και ενδιαφέροντα. Άσε, που η Ματσούκα είναι δοσμένη ψυχή τε και σώματι στον Διονύση. Όχι τον Αρειοπαγείτη, ούτε τον Τσακνή. Έναν μελαχρινό νέο, αγνώστων λοιπών στοιχείων.