Έπιασε σκούπα και φαράσι η Κάμπελ!

20.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σκούπα και φαράσι έπιασε η Ναόμι Κάμπελ και «ρίχτηκε» με τα μούτρα στη δουλειά. Ή μάλλον στην καθαριότητα της Νέας Υόρκης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σκούπα και φαράσι έπιασε η Ναόμι Κάμπελ και «ρίχτηκε» με τα μούτρα στη δουλειά. Ή μάλλον στην καθαριότητα της Νέας Υόρκης. Το διάσημο μοντέλο είχε πετάξει ένα κινητό στο κεφάλι της οικονόμου της και το δικαστήριο της επέβαλλε ως τιμωρία να προσφέρει έξι μέρες κοινωνική εργασία.

Κι από τους τόσους τομείς που υπάρχουν, επέλεξαν να την βάλουν στην καθαριότητα. Τς, τς. Κοτζάμ Ναόμι και αν της δώσουν σκούπα και φαράσι; Αλλά το μοντέλο δεν «μάσησε κι εμφανίστηκε την πρώτη μέρα ως «trendy σκουπιδιάρα»! Έσκασε μύτη με μπότες ? στιλέτο, μαύρο παλτό, καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Έδωσε στο παιδί να της παρκάρει το αυτοκίνητο και με τον αέρα που περπατάει στις πασαρέλες, πήγε να πιάσει δουλειά.

Προφανώς, η Ναόμι δεν είχε ιδέα τι εστί «καθαριότητα» και όταν της έδωσαν γάντια, μάσκα και την πορτοκαλί φόρμα, λίγο έλειψε να πάθει συγκοπή. Δεν λες ότι δεν τους πέταξε το φαράσι στο κεφάλι από τα νεύρα της; Έκανε, πάντως, πέτρα την καρδιά της και ξεκίνησε το πρόγραμμα. Εξάλλου, πέντε μέρες έμειναν ακόμη. Μετά θα πρέπει να ελέγχει περισσότερο τα νεύρα της, διότι στο τέλος θα καθαρίσει όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]