Κάτια Ζυγούλη: "Δεν παντρεύομαι"!

21.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λοιπόν, μου ήρθε φοβερή ιδέα για το πως θα αποφύγει η Κάτια Ζυγούλη τους ρεπόρτερ και τις ερωτήσεις τους για τον αν θα παντρευτεί τον Sakis Ρουβά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λοιπόν, μου ήρθε φοβερή ιδέα για το πως θα αποφύγει η Κάτια Ζυγούλη τους ρεπόρτερ και τις ερωτήσεις τους για τον αν θα παντρευτεί τον Sakis Ρουβά. Θα κρεμάσει στο λαιμό της ταμπέλα που θα γράφει «Δεν παντρεύομαι» ή αν θέλει - που είναι και πιο της μόδας - θα το κάνει τατουάζ! Το γνωστό μοντέλο έχει βρει μεγάλο μπελά και κάθε φορά που συναντάει ρεπόρτερ, ακούει την ίδια ερώτηση.

Τι κι αν επανειλημμένα έχει απαντήσει «Εγώ, όχι, δεν, όχι δεν παντρεύομαι»; Η απάντηση, μάλλον, δεν ικανοποιεί κανέναν. Έτσι, στην ελληνική εβδομάδα μόδας και μετά το τέλος της επίδειξης του Βασίλειου Κωστέτσου, οι ρεπόρτερ «στρίμωξαν» την Ζυγούλη και την ξανά μανά ρώτησαν, αν πρόκειται να φορέσει σύντομα νυφικό.

Το μοντέλο άρχισε πάλι τα «όχι και δεν», αλλά αφού δεν έβλεπε αποτέλεσμα δήλωσε πως δεν πρόκειται να παντρευτεί κι αν ήταν κάθε φορά που φοράει νυφικό στην πασαρέλα, να παντρεύεται στην προσωπική της ζωή, τότε δεν θα έκανε τίποτε άλλο από το να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]