Βγήκε από την κλινική η Σπίαρς!

21.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την έξοδο της κλινικής αποτοξίνωσης πέρασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κι αυτή τη φορά έγινε με νόμιμο τρόπο, αφού ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την έξοδο της κλινικής αποτοξίνωσης πέρασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κι αυτή τη φορά έγινε με νόμιμο τρόπο, αφού ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της. Όπως δήλωσε ο ατζέντης της, η Σπίαρς είναι πλέον καλά και μπορεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή. Όχι σε αυτή που έπινε σαν τον μπεκρή και έπαιρνε σβάρνα όλα τα κλαμπ.

Η Μπρίτνεϊ είναι χαρούμενη που έφυγε κανονικά από το κέντρο και δεν χρειάστηκε να το σκάσει ξανά, ενώ είναι και βαθύτατα συγκινημένη, που φίλοι, γνωστοί και φαν (ακόμη και οι πρώην) έδειξαν ενδιαφέρον για την περιπέτεια της. Πρώτος και καλύτερος, ο Κέβιν Φεντερλέιν, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της, ενώ την επισκεπτόταν συχνά στην κλινική μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Ωστόσο, μεγάλη έκπληξη για την πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» ήταν το γράμμα που της έστειλε ο πρώην αγαπημένος της, Τζάστιν Τιμπερλέικ. Ο Τζάστιν εκτός από τα τυπικά για γρήγορη «ανάρρωση» και καλή τύχη, πρότεινε στην Μπρίτνεϊ μόλις γίνει καλά, να συνεργαστούν. Είδες ανωτερότητα; Στο πλευρό της στάθηκε, όμως και η Μπρουκ Σιλντς, η οποία πιστεύει ότι η Σπίαρς πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και θέλει να την βοηθήσει, αφού στο παρελθόν είχε περάσει τα ίδια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]