Ο Ρέμος θέλει να γίνει πατέρας!

20.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ήξερα ότι το βιολογικό ρολόι για... τεκνοποίηση «χτυπάει» κυρίως για τις γυναίκες. Σπάνια να «χτυπήσει» για κάποιον άνδρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήξερα ότι το βιολογικό ρολόι για... τεκνοποίηση «χτυπάει» κυρίως για τις γυναίκες. Σπάνια να «χτυπήσει» για κάποιον άνδρα, οι οποίοι άπαξ και ακούσουν το πρώτο «τικ τακ» ίσα που πετάνε τις μπαταρίες για να μην τους ενοχλεί ο θόρυβος. Αυτό, όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να γίνει πατέρας!

Ω ναι. Ο αοιδός, πριν λίγες μέρες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους» και είπε να κάνει πράξη τον τίτλο. Τα είπε όλα! Ομολόγησε στους υπόλοιπους άνδρες πως ήρθε η ώρα να αποκτήσει ένα παιδί, πράγμα που ήθελε από πάντα. Απλά πριν δεν ήταν έτοιμος, ενώ τώρα είναι το σωστό timing. Κι αν για τον αοιδό, ήρθε το «πλήρωμα του χρόνου», δεν ισχύει το ίδιο για την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Έχει τέτοιο φόρτο εργασίας, που δεν προλαβαίνει ούτε να παντρευτεί. Πόσο μάλιστα να γίνει μητέρα. Εξάλλου, το ενδεχόμενο του γάμου, το απέκλεισε και ο Ρέμος, ο οποίος είπε πως αν τα προηγούμενα η περίπτωση να παντρευτεί έδινε απόδοση λίγο πάνω από το ένα, τώρα είναι πάνω από πέντε. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι, δηλαδή. Και με το «ρολόι» του που έχει αρχίσει να χτυπάει, τι θα γίνει; Θα δείξει υπομονή, αφού η Ζέτα επαγγελματικά βρίσκεται στην καλύτερη της φάση και ο Αντώνης πολύ καμαρώνει γι αυτό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]