"Μπεν Χουρ" γάμος για την Λιζ Χάρλεϊ!

06.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ενώ εμείς κάνουμε αμάν και πως να ανέβουμε έστω μία φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, κάποιοι διάσημοι παντρεύονται με μία, δύο ακόμη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ενώ εμείς κάνουμε αμάν και πως να ανέβουμε έστω μία φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, κάποιοι διάσημοι παντρεύονται με μία, δύο ακόμη και τρεις γαμήλιες τελετές. Μετά την Πάμελα Αντερσον ήρθε η σειρά της Λιζ Χάρλεϊ να παντρευτεί τον επί τέσσερα χρόνια αγαπημένο της, Αρούν Ναγιάρ τρεις φορές! Η πρώτη τελετή ήταν πολιτικός γάμος, την περασμένη Παρασκευή στο κάστρο Γκλουστερσάιρ, ενώ την επόμενη μέρα έκαναν τον θρησκευτικό γάμο, πάλι στο κάστρο, παρουσία αυτή τη φορά διάσημων και μη φίλων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ντονατέλα Βερσάτσε, που έραψε το νυφικό, η Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο, η Λίντα Ευαγγελίστα, η Ελ Μακ Φέρσον και βεβαίως ο Ελτον Τζον. Ο Ελτον στην τελετή ήταν το «παιδί για όλες τις δουλειές», αφού παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό, ήταν κουμπάρος και τραγούδησε. Πάλι καλά που δεν τον έβαλαν να σκουπίσει! Ωστόσο, από τον γάμο έλαμψε δια της απουσίας του ο Χιου Γκράντ, πρώην αρραβωνιάρης της Λιζ.

Βλέπεις, η πρώην αγαπημένη του - παρόλο που έχουν καλές σχέσεις - δεν τον κάλεσε, διότι δεν έχει φθάσει ακόμη στο επίπεδο ανωτερότητας να έχει τον πρώην πρώτη μούρη στον γάμο. Αυτά γίνονται μόνο στις αμερικάνικες ταινίες κι εδώ στην Ελλάδα! Την Κυριακή, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους αναχώρησαν για την Ινδία, όπου θα γίνει η τρίτη τελετή, που θα είναι ινδουιστική! Και κάπου εκεί θα τελειώσει ο «Μπεν Χουρ» γάμος της Χάρλεϊ. Πάντως, φωτογραφίες από τον γάμο δεν κυκλοφόρησαν, επειδή το ζευγάρι έχει πουλήσει τα δικαιώματα - έναντι του... ευτελούς ποσού των 2 εκατομμυρίων δολαρίων - σε γνωστό life style περιοδικό!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]