Η Τζούλια δεν κάνει... κλικ στους άνδρες!

06.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αναρωτιόμουν τόσο καιρό γιατί η Τζούλια Αλεξανδράτου, ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, δεν μπορεί να σταυρώσει άντρα για άντρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αναρωτιόμουν τόσο καιρό γιατί η Τζούλια Αλεξανδράτου, ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, δεν μπορεί να σταυρώσει άντρα για άντρα. Κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί και από μία φήμη ότι έχει συνάψει σχέση με κάποιον, αλλά αμέσως βγαίνει ο εκάστοτε «ενδιαφερόμενος» και διαψεύδει κατηγορηματικά!

Κάνουν λες και τους χρεώνουν σχέση με την «Μαρία την άσχημη» τουλάχιστον. Ήρθε, λοιπόν, ο Διονύσης Μακρής, που το όνομα του για σχέση με την Τζούλια είχε παίξει περισσότερο και για πολύ καιρό, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Είπε, δηλαδή, ο φέρελπις αοιδός ότι η Αλεξανδράτου είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα, έξυπνη με χιούμορ, αλλά δεν του έκανε το «κλικ». Τώρα ποίο είναι αυτό το «κλικ», που δεν έχει η όμορφη, έξυπνη και χιουμοράκι Τζούλια, τρέχα γύρευε.

Την ίδια άποψη με τον Μακρή πρέπει να έχουν και οι υπόλοιποι άνδρες, για τους οποίους ακούμε ότι έχουν σχέση με το μοντέλο και σχέση δεν βλέπουμε. Πάντως, η Αλεξανδράτου δεν πρέπει να στεναχωριέται και να αγχώνεται. Ο Διονυσάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι στο μέλλον. Ίσως τότε να του κάνει το κλικ. Μέχρι να γίνει αυτό, η Τζούλια ας καθίσει σαν την πιστή Πηνελόπη και να περιμένει τον... μνηστήρα της!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]