Η Κλάρα, το Κλαράκι και ο Γρηγόρης!

06.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά τα γεννητούρια ήρθαν τα βαφτίσια για το τέκνο της Κλάρας κι ας είναι καλά γι αυτό ο καλός τους άγγελος, ο προστάτης της οικογένειας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά τα γεννητούρια ήρθαν τα βαφτίσια για το τέκνο της Κλάρας κι ας είναι καλά γι αυτό ο καλός τους άγγελος, ο προστάτης της οικογένειας τους, Γρηγόρης Αρναούτογλου! Την Κυριακή στο «Πιο πολύ την Κυριακή» έγινε η βάφτιση του μικρού, το οποίο πήρε το όνομα... Κλαράκι, μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τον «προστάτη» Γρηγόρη και τη μάνα Κλάρα, που ευτυχώς γι αυτήν το παιδί της σε σχέση με άλλα μοσχαράκια, δεν έμεινε αβάφτιστο.

Εξάλλου, ξέρεις τι αμαρτία είναι να σου μένει το παιδί αβάφτιστο. Αλλά είπαμε, ας είναι καλά ο Αρναούτογλου, ο οποίος έχει στενές σχέσεις με τη μάνα Κλάρα - σε σημείο σκανδάλου θα έλεγα - κι έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τα έξοδα και τη φροντίδα της οικογένειας. Ειδικά, τώρα που η ανύπαντρη μάνα Κλάρα δεν δουλεύει, επειδή είναι λεχώνα.

Το «Κλαράκι» επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλα ονόματα, κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Ακόμη κι εγώ «ψήθηκα» να ψηφίσω, αλλά τι να κάνω που είχα στείλει sms για την Τάμτα, την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκα εκτός... τηλεφωνικού προϋπολογισμού. Πάντως, ο Γρηγόρης ήταν μες στην τρελή χαρά κι έκανε λες και βάφτισε δικό του παιδί. Και μετά απορεί γιατί ασχολείται μαζί του ο Λάκης Λαζόπουλος. Ευτυχώς, που η εκπομπή τελειώνει τον Ιούνιο, διότι διαφορετικά θα βλέπαμε το Κλαράκι να πηγαίνει παιδικό σταθμό!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]