Πόσο κάνει το μπλουζάκι του Σαρμπέλ;

05.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκεί, που λέγαμε ότι ηρεμήσαμε λίγο από την Γιουροβίζιον, τσουπ σκάει νέο «σκάνδαλο» και το πιάνουμε πάλι από την αρχή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκεί, που λέγαμε ότι ηρεμήσαμε λίγο από την Γιουροβίζιον, τσουπ σκάει νέο «σκάνδαλο» και το πιάνουμε πάλι από την αρχή. Κι αυτή τη φορά, μιλάμε για τεράστιο... σκάνδαλο. Πόσο έκανε η μπλούζα του Σαρμπέλ! Αυτή η μεταλλιζέ που ήταν ο αοιδός σαν ιππότης με φανελάκι. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νίκος Αποστολόπουλος, που τον έντυσε, δήλωσε πως η μπλούζα κοστίζει 15 χιλιάδες ευρώ!

Ταμπλάς μας βάρεσε και ψάχναμε να βρούμε πως και γιατί κάνει τόσα λεφτά. Παρθένες έλιωσαν ασήμι και μετά το κέντησαν στην μπλούζα; Αλλά για να το λέει ο σχεδιαστής κάτι παραπάνω θα ξέρει. Άσε, που εγώ με τα υφάσματα δεν τα πάω καλά. Μέχρι, που ήρθε ο Βασίλειος Κωστέτσος και ανέτρεψε τα πάντα, με την αποκάλυψη του ότι το εν λόγω μπλουζάκι είναι από βισκόν!

Μάλιστα. Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς το «βισκόν» αλλά με τον απαξιωτικό τρόπο που το πρόφερε ο Βασίλειος μου έκανε πολύ τσίπικο. Όταν, δε, είπε και την τιμή του, ότι δηλαδή κάνει μόνο 250 ευρώ, έπαθα σοκ. Τέτοια ανατίμηση στο μπλουζάκι, δεν είχε ούτε το αλεύρι στην Κατοχή! Ο Κωστέτσος δεν έμεινε μόνο στην τιμή, αποκαλύπτοντας στην εκπομπή της Λαμπίρη, ότι αυτό το τσίπικο μπλουζάκι είναι δικό του. Τώρα αυτό δεν το κατάλαβα, αλλά never mind. Το ερώτημα παραμένει: πόσο κάνει το μπλουζάκι; Μήπως κάνει 15 χιλιάδες ευρώ και ο Σαρμπέλ το πήρε στις εκπτώσεις 250;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]