"Brangelina": μια υπέροχη οικογένεια!

07.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φαμίλια για χάζεμα είναι οι «Brangelina» και κάθε φορά που τους βλέπεις, τους φτύνεις να μην τους ματιάσεις. Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φαμίλια για χάζεμα είναι οι «Brangelina» και κάθε φορά που τους βλέπεις, τους φτύνεις να μην τους ματιάσεις. Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί το είπαν και το έκαναν ότι θέλουν να μείνουν μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους φυσιολογικά, όπως όλες οι οικογένειες του κόσμου. Έτσι, η νέα τους ζωή στη Νέα Ορλεάνη δεν έχει καμία διαφορά από τις υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Τις προάλλες, που είχε λιακάδα ο Μπραντ με την Αντζελίνα πήραν τις δύο κόρες τους, Ζαχάρα και Σιλό και πήγαν να μαζέψουν ήλιο. Ο Μάντοξ έλειπε από την παρέα τους επειδή ήταν στο σχολείο. Το ζευγάρι ήταν απλά ντυμένο, με τζινάκι και t shirt, ενώ πήραν τον καφέ τους στο χέρι. Απλά, θνητά πράγματα. Εννοείται, πως τα παπαράτσι ήταν από κοντά τους σαν τα κοράκια, προκειμένου να απαθανατίσουν την οικογένεια, αλλά αυτό διόλου τους εμπόδισε να κάνουν τον περίπατό τους και να συμπεριφέρονται σα να μην είναι κανείς δίπλα τους.

Στο μεταξύ, η Αντζελίνα επιβεβαίωσε τις φήμες πως έκανε τα χαρτιά για να υιοθετήσει ένα 2χρονο αγοράκι από το Βιετνάμ. Όσο για τις φήμες, που άρχισαν να κυκλοφορούν, ότι δηλαδή οι «Brangelina» έχουν προβλήματα, επειδή η Τζολί κατέθεσε μόνη της τα χαρτιά, υπάρχει εξήγηση. Το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο - μάλιστα λόγω αυτού θα καθυστερήσει η υιοθεσία - οπότε τα χαρτιά τα καταθέτει ο ένας. Ο Μπραντ θα ξεκινήσει τη διαδικασία της υιοθεσίας, όταν θα το έχει ήδη υιοθετήσει η αγαπημένη του. Τώρα, γιατί δεν παντρεύονται, για να μην έχουν αυτή τη «μανούβρα», θα σε γελάσω!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]