"Αν δεις Βουγιουκλάκη στον ύπνο σου..."!

15.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν δεις στον ύπνο σου Αλίκη Βουγιουκλάκη, θα έχεις επαγγελματική επιτυχία. Αν δεις κιόλας να κάνεις μπρα-ντε-φέρ με την αείμνηστη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν δεις στον ύπνο σου Αλίκη Βουγιουκλάκη, θα έχεις επαγγελματική επιτυχία. Αν δεις κιόλας να κάνεις μπρα-ντε-φέρ με την αείμνηστη, τότε η επιτυχία σου θα περάσει τα μικρά σύνορα της Ελλάδας και το όνομά σου θα ακουστεί στο εξωτερικό! Και δεν ξέρω αν τα υπόλοιπα όνειρα βγαίνουν (σκύλος, ψάρι, αίμα, κτλ), αυτό σίγουρα βγαίνει και απόδειξη η Έφη Θώδη!

Η αοιδός πριν λίγα χρόνια είδε στον ύπνο της ότι έβαζε μπρα - ντε - φερ με την Βουγιουκλάκη, την οποία και νίκησε. Τότε δεν είχε καταλάβει τη σημασία του ονείρου, αλλά σήμερα πια, που η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, μπόρεσε και το εξήγησε. Ειδικά, το γεγονός ότι αυτή νίκησε, σημαίνει ότι η καριέρα της θα είναι πιο λαμπρή και μεγάλη και από αυτή της «Εθνικής Σταρ».

Θέλεις και απόδειξη σε αυτό; Η Θώδη ήδη έχει κάνει τα πρώτα βήματα για διεθνή καριέρα, αφού έχει τραγουδήσει σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και σε λίγο και σε κινέζικα! Πως λέμε Σαράφης στο Μιλάνο, στο Παρίσι, τώρα και στα Τρίκαλα; Κάπως έτσι συμβαίνει και με την Θώδη, η οποία είναι ασυγκράτητη και θέλει να πάει παντού. Μέχρι και στην Σελίν Ντιόν θα φθάσει, αφού όπως αποκάλυψε η μάνατζερ της(;) η διάσημη καλλιτέχνιδα θέλει να την γνωρίσει από κοντά! Κι εγώ κοιμάμαι και βλέπω σαχλά όνειρα. Πρέπει να το πάρω αλλιώς.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]