Στο Mega η Έλλη Στάη!

16.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σου έλειψε η Έλλη Στάη; Πολύ κιόλας; Λοιπόν, μπορείς να χαρείς, διότι η «σιδηρά κυρία» της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σου έλειψε η Έλλη Στάη; Πολύ κιόλας; Λοιπόν, μπορείς να χαρείς, διότι η «σιδηρά κυρία» της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει στις επάλξεις και μάλιστα σύντομα. Η Στάη υπέγραψε συμβόλαιο με το Mega και τις επόμενες μέρες θα εμφανισθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ως πολιτική σχολιάστρια.

Όσο για τα σενάρια που κυκλοφορούσαν και την ήθελαν να αναλαμβάνει το δελτίο στη θέση της Όλγας Τρέμη, αυτά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. «Αυτά που μου έκαναν, δεν θα τα κάνω εγώ» δηλώνει η Έλλη, η οποία κάηκε από το χυλό κι ακόμη φυσάει το γιαούρτι. Άσε, που με την Τρέμη είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλες. Η Στάη εκτός από τη θέση της πολιτικής σχολιάστριας, θα παρουσιάσει και μία εκπομπή, που θα είναι έτοιμη τον επόμενο μήνα.

Όσον αφορά το κεφάλαιο ΑΝΤ1, αυτό δεν έχει κλείσει ακόμη. Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό, αλλά δεν αποκλείεται κάπου στη μέση να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση. Η πορεία θα το δείξει. Πάντως, η Στάη είναι τα μάλα ενθουσιασμένη για το μεγάλο come back της, το οποίο ήρθε τη σωστή ώρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]