Ο Γρηγόρης και το αγόρι της Καλομοίρας!

20.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για Γιώργο Καλομοίρας ακούγαμε και Γιώργο Καλομοίρας δεν βλέπαμε. Ας είναι καλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που μας έκανε τα? αποκαλυπτήρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για Γιώργο Καλομοίρας ακούγαμε και Γιώργο Καλομοίρας δεν βλέπαμε. Ας είναι καλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που μας έκανε τα... αποκαλυπτήρια στο «Πιο πολύ την Κυριακή» τελευταία ημέρα των Αποκριών. Και δεν θέλω να κάνεις κανένα συνειρμό με τη μέρα. Απλά, σου λέει ο Γρηγόρης: «εορταστικό κλίμα επικρατεί, ας φέρω το αγόρι της Καλομοίρας να φύγει και η απορία του κόσμου». Να ανέβει μαζί και η τηλεθέαση.

Γιατί εδώ που τα λέμε, μία απορία την είχαμε. Ο Γιώργος, λοιπόν, είναι η αρσενική έκδοση της Καλομοίρας. Καλό και ντροπαλό παιδί, που εμφανίσθηκε στην εκπομπή και ήταν σαν το ψάρι έξω από το νερό. Το ίδιο και η Καλομοίρα, η οποία δεν ήξερε για την έκπληξη και σαν είδε το αγόρι της να μπαίνει στο πλατό ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί!

Αλλά ο Γρηγόρης δεν πτοήθηκε από την αμηχανία των παιδιών και συνέχισε, κάνοντας ανάκριση πότε, που και πως γνωρίστηκαν. Ο, δε, κόσμος - μαζί και ο παρουσιαστής - φώναζαν εν χορώ «Φιλί, φιλί». Εννοείται πως τα παιδιά δεν έκαναν πράξη την επιθυμία τους, αφού την εκπομπή την παρακολουθεί και ο μπαμπάς της Καλομοίρας.