Η Ματσούκα "έφαγε" τα πατατάκια του Ρέμου!

15.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να διαφημίσει η Δήμητρα Ματσούκα είναι τα πατατάκια. Θα περίμενα να διαφημίσει ένα παγωτό πύραυλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να διαφημίσει η Δήμητρα Ματσούκα είναι τα πατατάκια. Θα περίμενα να διαφημίσει ένα παγωτό πύραυλο, ένα γιαουρτάκι 0%, κάνα άρωμα, κάτι δηλαδή που να ταιριάζει στο στυλ και σέξι ύφος της. Αλλά πατατάκια; Και μάλιστα αυτά που μέχρι χθες διαφήμιζε ο Αντώνης Ρέμος; Ούτε που το φανταζόμουνα.

Αλλά όταν μιλάμε για Δήμητρα Ματσούκα, ακόμη κι ένα πατατάκι... αποκτά άλλον αέρα κι όπως λέει η διαφήμιση: «δεν μπορείς να φας μόνο ένα»! Ειδικά, όταν βλέπεις την Ματσούκα να γλύφει στο τέλος και τα δάχτυλα της. Το σποτάκι θα ξεκινήσει να παίζει τις επόμενες μέρες, ενώ θα κυκλοφορήσουν αφίσες και στους δρόμους.

Τα συγκεκριμένα πατατάκια μέχρι πρότινος και για τέσσερα χρόνια τα διαφήμιζε - με μεγάλη επιτυχία - ο Αντώνης Ρέμος. Ωστόσο, η εταιρεία θεώρησε πως μετά από τόσο καιρό, μία αλλαγή στο πρόσωπο της καμπάνιας είναι χρήσιμη και η περίπτωση της Ματσούκα ήταν η ιδανικότερη. Η ηθοποιός στην αρχή είχε τους ενδοιασμούς της. Κάτι, όμως, ο αγαπημένος της που συμφώνησε με την ιδέα, κάτι τα λεφτά που της προσέφεραν, έκαμψαν τους όποιους ενδοιασμούς της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]