Μικρούτσικος: "Δεν θα υιοθετήσουμε παιδί"!

15.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εντάξει, οι δημοσιογράφοι δεν έχουν βαρεθεί να ρωτάνε τον Ανδρέα Μικρούτσικο πότε θα κάνουν παιδί με την Δήμητρα Ρουμπέση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εντάξει, οι δημοσιογράφοι δεν έχουν βαρεθεί να ρωτάνε τον Ανδρέα Μικρούτσικο πότε θα κάνουν παιδί με την Δήμητρα Ρουμπέση. Αυτός δεν έχει βαρεθεί να τους απαντά κάθε φορά; Και μάλιστα να παίρνει το σοβαρό του ύφος; Τι να πω. Αν ήμουν στη θέση του, κάθε φορά που θα επιχειρούσα... τεκνοποίηση, θα σκεφτόμουν όλους αυτούς, θα κοβόμουν και πάει θα... πέταγε ο πελαργός!

Πάντως, ο Μικρούτσικος δεν πρέπει να έχει τέτοιο πρόβλημα, ο οποίος δήλωσε πως δεν πρόκειται να υιοθετήσουν παιδί με την Δήμητρα. Είχε ακουστεί κάτι τέτοιο και δεν το πήρα πρέφα; Θέλουν, λέει, να αποκτήσουν ένα δικό τους. Και μετά λέω για τους δημοσιογράφους. Ούτε αυτοκράτορας να ήταν ο Ανδρέας και περιμένουμε με αγωνία τον... διάδοχο!

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια, ο Μικρούτσικος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Ωστόσο, τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει το καλοκαίρι από τον Alpha, του κουμπάρου του Δημήτρη Κοντομηνά και να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 όλο και πληθαίνουν. Άλλωστε, το είπε και η Μαρία Παπαπέτρος: «ο Ανδρέας θα φύγει το καλοκαίρι». Να πάμε κόντρα στις προβλέψεις της μελλοντολόγου;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]