Το REX κλείνει, η Βανδή πάει Θεσσαλονίκη!

07.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο τις εμφανίσεις τους στο REX, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης είχαν σκοπό να ξεχειμωνιάσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο τις εμφανίσεις τους στο REX, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης είχαν σκοπό να ξεχειμωνιάσουν εκεί. Όπως, άλλωστε είθισται και κάνουν κάθε χρόνο. Καμιά φορά, όμως, αλλού το ξεκινάς και αλλού η ζωή σε πάει, με αποτέλεσμα το εν λόγω σχήμα να «κατέβει» δύο μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου. Με το που τελειώνουν, δηλαδή, οι Αποκριές.

Η κρίση που περνάνε φέτος τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα, «χτύπησε» και το REX. Αν και είναι αλήθεια πως η είδηση ότι τελειώνουν νωρίτερα οι εμφανίσεις, δεν παραξένεψαν και πολλούς. Βλέπεις, και οι δύο αοιδοί φέτος δεν είχαν ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και όσο να κάνει αυτό παίζει το ρόλο του. Γιατί, ποιος θα πάει να ακούσει μήνα Φλεβάρη τα «Κάλαντα» της Δέσποινας; Ή το «Summer in Greece» του Μαζώ μες στο καταχείμωνο; Αν και οι καιρικές συνθήκες φέτος τον ψιλό ευνόησαν.

Αμ το άλλο; Μπορεί στο ποδόσφαιρο να ισχύει το «ομάδα που νικάει, δεν την αλλάζεις», στο τραγούδι όμως μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και σχήμα που πέρυσι κέρδισε, φέτος δεν είναι απαραίτητο πως θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Πάντως, η Δέσποινα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και ήδη έκλεισε συμφωνία να εμφανισθεί τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Sakis Ρουβά. Μάλιστα, με το που θα κλείσει το REX, θα ανέβει στη συμπρωτεύουσα για πρόβες.