Χώρισε ο Νίκος Αλιάγας;

08.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τελικά, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά» και το αυτό αποδείχθηκε γι ακόμη μία φορά. Ο Νίκος Αλιάγας χώρισε με την αγαπημένη του Φένια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τελικά, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά» και το αυτό αποδείχθηκε γι ακόμη μία φορά. Ο Νίκος Αλιάγας χώρισε με την αγαπημένη του Φένια Παπαγεωργίου και οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται με πανηγυρικό τρόπο. Μην περιμένεις από μένα (σνιφ, σνιφ και κλαψ κλαψ), διότι νιώθω πολύ χαρούμενη που ένας καλός γαμπρός έμεινε και πάλι ελεύθερος. Κι αν δε βιαστώ, με τη φόρα που έχει ο Αλιάγας να βρίσκει... νέες παρηγοριές, θα μείνω πάλι με τη χαρά.

Αρκεί, βέβαια, να επιβεβαιώσω ότι το ζευγάρι χώρισε. Αν και στην τελευταία επίσκεψη του Νίκου στην Ελλάδα, πριν λίγες μέρες, κανείς δεν τους είδε μαζί. Το αντίθετο. Ο Αλιάγας, στο πάρτι του METAXA ήταν μόνος του, ενώ την επόμενη μέρα βρέθηκε με την παρέα του στο «Αθηνών Αρένα», χωρίς την αγαπημένη του. Βρε εδώ Φένια, εκεί Φένια, πουθενά η Φένια.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως το ζευγάρι, αν και ήταν τα μάλα αγαπημένο και ταιριαστό, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον σημαντικό παράγοντα... απόσταση! Εξάλλου, οι δουλείες και οι υποχρεώσεις τους, δεν επέτρεπαν πολλά ταξίδια, με αποτέλεσμα η φθορά και τα προβλήματα να έρθουν πολύ γρήγορα. Γιατί, εδώ που τα λέμε, όσο καλή διάθεση και να έχεις, να κάνεις την απόσταση Παρίσι - Αθήνα, Παγκράτι - Κολιάτσου στην πράξη δεν σου βγαίνει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]